2777
2789
اگه داری همون ۵ هزار تا که گفتم رو میفرستی بگو تا الان چقد شد که آمار داشته باشم من تا الان سه هزار ...

تا الان ۲۰۰ تا بازم میفرستم بهت میگم 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اره اون لیاقت عشق منو نداش من الان بهترینها رو دارم

فقط وقتی به مشکل میخوری دس به دعا نشو. وقتی حالت خوبه ارتعاشت بالا میره هرچقدر تو این ارتعاش فرکانس مثبت بدی با شکر گذاری دو برابرش بهت برمیگرده برای همین که شکر کردن از دعا کردن همیشه قدرتش بیشتره

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا ساکتتتت همه بچه های همون تاپیکن😂

خب دیدم گرم صحبتین پا برهنه نپرم وسط😊

تاپیک رو دیروز قفل کردن انگار دیگه؟حیف شد من یه پست داشتم هیشکی تگش نکرده بود💔

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
اگه داری همون ۵ هزار تا که گفتم رو میفرستی بگو تا الان چقد شد که آمار داشته باشم من تا الان سه هزار ...

فاطی  منم میفرستم هر صدتا شد میگم بهت

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
فقط وقتی به مشکل میخوری دس به دعا نشو. وقتی حالت خوبه ارتعاشت بالا میره هرچقدر تو این ارتعاش فرکانس ...

راس میگی انگار الان دارم خدامو میبینم و حس میکنم فقط شکر میگم میرم نماز بخونم 

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
خب دیدم گرم صحبتین پا برهنه نپرم وسط😊 تاپیک رو دیروز قفل کردن انگار دیگه؟حیف شد من یه پست داشتم هی ...

اوهوم     دعوا شد😁     باز میزنم😂

فاطی پایه ای؟😉

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
سیلامممم بر تووو😄

سیلام،دروووود بر تو 😉 میبینم باز گرد و خاک کردین😀

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
راس میگی انگار الان دارم خدامو میبینم و حس میکنم فقط شکر میگم میرم نماز بخونم 

من متوجه نشدم کی لیاقتت نداشت چی شدی تو 🤔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اوهوم     دعوا شد😁     باز میزنم😂 فاطی پایه ای؟😉

نه سر جدت نزن هنوز جای اون ریپا درد میکنه😅

نقطه های فاطی😂

نه سر جدت نزن هنوز جای اون ریپا درد میکنه😅 نقطه های فاطی😂

بعضی وقتا نقطه میفرستاد  ریپ میزدم میگفتم سر خط😆

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
بعضی وقتا نقطه میفرستاد  ریپ میزدم میگفتم سر خط😆

🤣🤣🤣🤣

نه باو😄من اکیپم و دارم هنوز اونجا فعالم...اینجارم تازه امروز پیدا کردم چطوری

بیا اکیپ هارو قاطی کنیم 😂😂😂😂😂😂😂

میشه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ نفر😂😂😂😂😂😂😂😂