اره اون لیاقت عشق منو نداش من الان بهترینها رو دارم
فقط وقتی به مشکل میخوری دس به دعا نشو. وقتی حالت خوبه ارتعاشت بالا میره هرچقدر تو این ارتعاش فرکانس مثبت بدی با شکر گذاری دو برابرش بهت برمیگرده برای همین که شکر کردن از دعا کردن همیشه قدرتش بیشتره
تاپیک رو دیروز قفل کردن انگار دیگه؟حیف شد من یه پست داشتم هیشکی تگش نکرده بود💔
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
خب دیدم گرم صحبتین پا برهنه نپرم وسط😊 تاپیک رو دیروز قفل کردن انگار دیگه؟حیف شد من یه پست داشتم هی ...
اوهوم دعوا شد😁 باز میزنم😂
فاطی پایه ای؟😉
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
نه سر جدت نزن هنوز جای اون ریپا درد میکنه😅 نقطه های فاطی😂
بعضی وقتا نقطه میفرستاد ریپ میزدم میگفتم سر خط😆
لایک نکنید پلیییییز 💔 توجه توجه💓 اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎 پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎 من دالتونز ای ام👊 لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍 اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧 حامی حیواناتم😏 دوستون دارم❤💋 تیکر بلند شدن موهامه👀 دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰 یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊 که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭
نه باو😄من اکیپم و دارم هنوز اونجا فعالم...اینجارم تازه امروز پیدا کردم چطوری
بیا اکیپ هارو قاطی کنیم 😂😂😂😂😂😂😂
میشه ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ نفر😂😂😂😂😂😂😂😂