fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36741 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 سلااام صبح بخیررر😍😂💞🌹 صب بخیر گلمنگولی همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 بلاخره کور نیسم ک... چرا عصبی آجی جون حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 سلاطین برید کنار خداااااایِ ریپِ جهان سررروررررتون اومده @دختر_کم_حرف @یه_بنده_خدا &nbs ... از دوست من بدترم پیدا شد😐😐😐اون انگشتتو هاپو بخوره انقد لایک میکنی خو هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 صب بخیر گلمنگولی ظهرت بخیر خوابالو🦥🦥🔪 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 کیا مجردن هستند اعلام کنند اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 تو اصن عشقیی😍خیلی مهربونی😍😂💔🖐🏻 خیلی صورتیه همستره لعنتی😅 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 چرا عصبی آجی جون چون بدم میاد همش خودتو ناراحت میکنی...گذشته تموم شده...هر وقت اینجوری شدی بهترین راه همینه ک بنویسی و پاره کنی هم دلت خنک میشه هم اروم میشی... هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
nazanin۱۳۷۶ عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 4951 چون بدم میاد همش خودتو ناراحت میکنی...گذشته تموم شده...هر وقت اینجوری شدی بهترین راه همینه ک بنویسی ... دست خودم نیست جون نازنین حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 کیا مجردن هستند اعلام کنند 😁🤚🏻🤚🏻🤚🏻 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 کیا مجردن هستند اعلام کنند 😎😎✌️ هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 فاطی تو هم مجرد بودی 😆 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 میشه تو تاپیک منم نظر بدین خیلی مهمه برام ما هر تاپیکی رفتیم قفل شده. اگه بخای اونجا هم میایم ولی قفل میشه ها دیگه از من گفتن بود @parvaneh123 @دختر_زیبا_خاص_38 @دوستارگربه @گیتارتونم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 فاطی تو هم مجرد بودی 😆 یو همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 ما هر تاپیکی رفتیم قفل شده. اگه بخای اونجا هم میایم ولی قفل میشه ها دیگه از من گفتن بود @parvaneh12 ... بفنا میره اگه رفتیم 🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 ما هر تاپیکی رفتیم قفل شده. اگه بخای اونجا هم میایم ولی قفل میشه ها دیگه از من گفتن بود @parvaneh12 ... 😂😂😂🔪میایم تایپکو ب گند می کشیم و میریم🙂😂😂😂😂💔 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک