2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاطین برید کنار خداااااایِ ریپِ جهان سررروررررتون اومده @دختر_کم_حرف   @یه_بنده_خدا &nbs ...

از دوست من بدترم پیدا شد😐😐😐اون انگشتتو هاپو بخوره انقد لایک میکنی خو

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
صب بخیر گلمنگولی

ظهرت بخیر خوابالو🦥🦥🔪  

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
چرا عصبی آجی جون

چون بدم میاد همش خودتو ناراحت میکنی...گذشته تموم شده...هر وقت اینجوری شدی بهترین راه همینه ک بنویسی و پاره کنی هم دلت خنک میشه هم اروم میشی...

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
چون بدم میاد همش خودتو ناراحت میکنی...گذشته تموم شده...هر وقت اینجوری شدی بهترین راه همینه ک بنویسی ...

دست خودم نیست جون نازنین 

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
کیا مجردن هستند اعلام کنند

😁🤚🏻🤚🏻🤚🏻

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
 میشه تو تاپیک منم نظر بدین خیلی مهمه برام

ما هر تاپیکی رفتیم قفل شده. اگه بخای اونجا هم میایم ولی قفل میشه ها دیگه از من گفتن بود @parvaneh123 @دختر_زیبا_خاص_38 @دوستارگربه ‍  @گیتارتونم  

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ما هر تاپیکی رفتیم قفل شده. اگه بخای اونجا هم میایم ولی قفل میشه ها دیگه از من گفتن بود @parvaneh12 ...

بفنا میره اگه رفتیم 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ما هر تاپیکی رفتیم قفل شده. اگه بخای اونجا هم میایم ولی قفل میشه ها دیگه از من گفتن بود @parvaneh12 ...

😂😂😂🔪میایم تایپکو ب گند می کشیم و میریم🙂😂😂😂😂💔