2777
2789
فاطمه محمد تصادف کرده بیمارستانم فاطمه دعا کن براش شیشه رفته تو چشمش دعا کن چیزیش نشه 😭😭😭😭😭😭

شتتتتتتت شت شت شت

باشه گلم😟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلاطین برید کنار خداااااایِ ریپِ جهان سررروررررتون اومده یو یو یو👿🤘 @parvaneh123   ...

☹خوش نیومدی😂😂😂😂💔🔪

شوخی خوش اومدی😁

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
سلاطین برید کنار خداااااایِ ریپِ جهان سررروررررتون اومده @دختر_کم_حرف   @یه_بنده_خدا &nbs ...

مرسی عشق خودم اما من بودم تو اکیپ البته از دیشب اومدم 😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
مرسی عشق خودم اما من بودم تو اکیپ البته از دیشب اومدم 😂😂

میدونه داشتم صداتون میکردم که راه رو برای سرورتون باز کنین😎

سلام  من هیچکیو نمی‌شناسم اینجا 😅🤕

منم نمیشناسی من بچه بابام هستم 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
فاطی جون انی دعا کن چیزیش شه میمیرم 

۵ هزار تا صلوات به نیابت امام ۸ برای پدرشون بفرست به نیت سلامتی داداشت.

منم دارم میفرستم. هر صد تا که شد بم بگو یادداشت کنم