2789
[QUOTE=215230337]اینقدر همتون خوبید که بدون دیدنتون بهتون وابسته شدم تا صب گریه میکردم از رفتن فاطی ...

دیشب وسط گریه پدرم بیدار شد یه صلغات زیر لب فرستاد فوت کرد سمتم😄😂     از گریه به خنده و باز از خنده به گریه تبدیل شد😂

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
@دوستارگربه    

دیدمش خواهری💓💓

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@هیژه   @دوست_داری_کی_باشم   @تـوت_فـرنــگــے   @زری_میم   @چطوری_گل ...

سیلام😆 عا آفرین ببین بلدی تگم کنی😐😂 

سایت‌مادران نرفتین؟ بیشتر اونجاییم ما فول امکانات‌تر از نی‌نی‌سایتع😎

از من تا خدا راهی نیست...فاصله ایست به درازای من تا من …و در این هیاهوِی غریب...من ، این من را نمیابم!
من که باهاش قهلم💔

اره باهاش حرف نزنیا😅فقط مال خودمه😍

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

اطلاعیههههه اطلاعیهههه❌❌❌

اکیپ دالتونز ها در سایت .مادران با حضور شکوهمند فاطی خانم افتتاح شد😍😍😄😄منتظر حضور گرمتان در اون سایت هستییییم

@دختر_زیبا_خاص_38  

@پفیلا_نمکی  

@دوستارگربه  

شیما و ...هم تگ کنید

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ