2789
خیلی خسته ای (خاستم مودب باشم) پاشو ی دیقه برو پلاسما یکی‌بخر خب😹

پلاسما؟؟ کجا هس؟؟

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پلاسکو*

گفتی پلاسما یاد پلاسمای خون افتادم😂😂

اون که سوختتت😯

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
گفتی پلاسما یاد پلاسمای خون افتادم😂😂 اون که سوختتت😯

نه به این جاهایی که خرت و پرتای پلاستیکی میفروشن هم پلاسکو میگن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
نه به این جاهایی که خرت و پرتای پلاستیکی میفروشن هم پلاسکو میگن

اوکی😆😆   ولی من الان دشوری دارم نمیرم میترسم برم پلاسکو اونوقت😅

@دختر_زیبا_خاص_38 @شامپو_تخم_مرغی @خاکبرسر @parvaneh123 @پفیلا_نمکی  

بچه ها خیلی خیلی خیلی خیلی پایه و دوس داشتنی و باحالین

از ته دلم همتونو و بقیه رو که نرسیدم تگ کنم دوست دارم

دلم برا همتون تنگ میشه ولی دیگه باااایددددد رففففت

نصیحت آخر

دالتونا وحشی ان ولی شما نباشین😹🖐

جیگر همتون

بوس بهتون

کلی ماچِ پر تف به سر و کللتون 

امیدوارم همیشه خوشبخت و شاد باشین

خدافظ🫂💙👸

@دختر_زیبا_خاص_38   @شامپو_تخم_مرغی   @خاکبرسر   @parvaneh123   @پف ...

چرا عزیزم ما رو تنها نزار تو رو خدا 🥺🥺🥺🥺😭😭😭

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

الان داشتم بهت فکر میکردم بخدا

کجا بری؟یعنی چی؟؟؟؟

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
😘🫂💙💜

زندگیم بخدا جرات نمیکردم بت پیام بدم،ولی فکر میکردم هروقت مشکلی داشته باشم میتونم رو کمکت حساب کنم

چرا انقدر دل نازکی و فراموش نمیکنی؟

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
زندگیم بخدا جرات نمیکردم بت پیام بدم،ولی فکر میکردم هروقت مشکلی داشته باشم میتونم رو کمکت حساب کنم ...

فراموس کردن چیزیه که به حافظه مربوطه آدم هیچی فراموش نمیکنه ولی میتونه ببخشه.

من هیچوقت ازت واقعا ناراحت نبودم

من به مینا قول داده بودم که بعد از این که آخرین نفر نظرش رو گفت خودمو معرفی کنم و چیزایی که راجب خودم گفتم چیزایی بودن که خیلی وقت قبلش به آنی گفته بودم.صرفا چون تو آخرین نفر بودی و روی پست تو ریپ زدم برات سوتفاهم شد وگرنه من هیچوقت باهات هیچ مشکلی نداشتم و ندارم

@دختر_زیبا_خاص_38‍ 

@خاکبرسر‍ 

@parvaneh123  

مینا آنا رو تگ کن میخوام روح احضار کنم براتون😥

@دختر_زیبا_خاص_38 تگام فقط😅