2789
اعه پس من چرا قرمز میشم 🤦🤦🤦🤦

چون صورتت نازکه ولی من پوستم عین پوسته خر سفته دور جون 🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سلام دلبرکم خال شما خوب است؟؟🥰 کادو نمیدهی به من در عرض دو هفته کاربر برتر شدم😌😂❤️

سلام مهرک جان خوبی عززززیزم ❤️💖💋💞

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام مهرک جان خوبی عززززیزم ❤️💖💋💞

سلام مینو مینا مینایی گلی مینا و..... چطور مطوری😍🥰 خوبییییی؟

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
سلام مینو مینا مینایی گلی مینا و..... چطور مطوری😍🥰 خوبییییی؟

مرسی فدددات بشم نانازم 💞💋😘😘

چون صورتت نازکه ولی من پوستم عین پوسته خر سفته دور جون 🤣🤣🤣🤣🤣

دور از جونت 😂😂😂😂 پس بوس خیلی خیلی شیک و رمانتیک رو لپت 😘😘😘❤️❤️😂😂😂😂😂😂

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
ووییییی من کی ناناز شدم خبر ندارم😐😂❤️ خوبم ممنونم 😍❣️

گلم هم ناناز هستی هم مهربون 😘🤣💋

دور از جونت 😂😂😂😂 پس بوس خیلی خیلی شیک و رمانتیک رو لپت 😘😘😘❤️❤️😂😂😂😂😂😂

فدات بشششششم من لاکچری 😘😘😘🤣🤣🤣❤️❤️❤️

یه عروسه تاپیک زده بودم من دستشویی دارم چطوری برم بهش گفتم همه رو بکن و یه دستشویی دل درست برو و بیا تا چشمانت شفاف بشود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣