2789
گیر نبود ک😞💔اخه منو چندتا از بچه ها هرجا نیریم حس میکنیم باحاله همو تگ میکنیم فک کردم شماعم مث او ...

عزیزم منم دوستانم تو تاپیکای باحال تک میکنم که ..  .تو زود تر از من رسیدی وگرنه تو نازنین اینارو تک میکنم    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

همچین تفاوتی نداره ها یه ساله 😂😂😒

🥺🔪🙃لامصب انگار چندسال فرق داره🥺🔪🙃💔💔💔😂😂

فک کنید ۱۹ سالمه اصن  😠😂😂💔

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
منم 🤝🌹🌹💜 اما حاضر جوابو راست گفتما باور کن 😂

خو طوری نی 

منم خیلی رو مخیم😛😂😂😂😂🔪🔪

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
🥺🔪🙃لامصب انگار چندسال فرق داره🥺🔪🙃💔💔💔😂😂 فک کنید ۱۹ سالمه اصن    😠😂😂💔

اصن تو دوساله خوبههههه💟😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اصن تو دوساله خوبههههه💟😂

عااالیه🙂😂😂😂😛

از اونام باحال تریم

اوهو😐توهین نبینم...من با اونا ی ماهه دوستم

اون اکیپ خیلی بهتر از این حرفا بود..اما ی سریا خودشون خرابش کردن💔اما با بچه ها دوباره سرپاش کردیم

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
اوه اوه پس خودمو آماده کنم که بشورمت 😅😅💖

میزنمتتتاااااا 😂😂😂😂😂