2777
2789
دلتمممممممممم بخواددددد انقدررررررررررر منوووووووو حرصییییییی نکننننننننننن میاممممممممم براتااااااا ...

دلمم نمیخاد بچه قرتی 😂😂😂😂

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شما تاج سرمایید بانو قرار است برایتان جشن تاجگذاری برگزار نماییم. و شمارا به مقام ملکه دالتونزلند م ...

جیغغغغغغ من به فدایت دلبرکم 😍😍😍❤️❤️💋💋 

برایت چنان ملکه خوبی باشم که هذ کنی😍😍😍 

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
نمیتوانم قهر کنم.بیا بغلممم دوری تورا نمیتوانم تحمل کنم🫂🥺🤣🤣💕❤

واییییی عزیزم فدات بشم بیا بغلم دورت بگردم 🫂💋💚💖😘😘

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
رای دادم بهت عزیزم ❤️❤️❤️😘

یه دنیا ممنون از لطفت

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️

پناه بر تـ💜ـو که بی واژه مرا میشنوی...                                                    اوج وفاداری فقط اونجا که شادمهر میگه: «هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت...»⁦❤️🥀
ام

عزیزم به حاکم بگو من یه تاپیک بزنم همه بیان بهم رای بدن و پربازدید بشم ببین چی میگه 

میخواهید ان یک دقیقه را چکار کنید🤨🤣🤣😂💔

شعر بسرایم 

منحرف خانِم دلبرکمان بانو است نه آقا خاک بر سر منحرفت کنن نوچ نوچ نوچ😑😂😂💔

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده