2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید نظر دادم  اما برای چی راجب تاپیکای دیگ... بحث کنیم ،همینجا برای خودمون حرف های خنده دار ...

نه عزیزم کارخوبی کردی نظر دادی

من دیشب چون یکم حالم خوب نبود نتونستم دوباره پیامم ریپ بزنم همه رو تگ کنم زیرش. ببخشید.

دیشب کامل توضیح دادم. الان تگت میکنم بخون کامل

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
@دختر_زیبا_خاص_38   @خاکبرسر     @پفیلا_نمکی   ‍ @parvaneh123   &n ...

@هیژه عزیزم اینو بخون.

البته قضیه تاپیک دوم بیشتر بخاطر مشکل خودمه

هم دوست دارم بینتون باشم ولی از طرفی بحث سلامتیم هستش که بخاطرش باید از یه چیزایی فاصله بگیرم.

ولی دوس ندارم چیزایی که احتمالا برای اکثریت جذابه بخاطر من یک نفر راجبشون صحبتی نشه

به یکی از این دوتا فقط رای بده ترجیح میدی دوتا تاپیک باشه که توی یکی راجب تاپیکای دیگه صحبت کنین و ...

سلام فاطی خوبی🖐🏻💕عزیزم ببین خب ی بار اینجا درموردشون بحث شد و تموم شد و رفت بنظرم لازم به تاپیک جدید نیست.اگ هم تاپیک جدید بزنی منظورت اینا کسایی که اینجا در  اون مورد حرف زدن تو تاپیک جدید نباشن؟خب اگ ن که چ فرقی میکنه اینجا و اونجا

🖤🥀
سلام فاطی خوبی🖐🏻💕عزیزم ببین خب ی بار اینجا درموردشون بحث شد و تموم شد و رفت بنظرم لازم به تاپیک ج ...

نه منظورم این نبود که کسایی که اینجان اونجا نباشن.

من فقط میگم نمیخام بخاطر این مشکلی که من دارم بقیه مجبور باشن راجب چیزایی که براشون جذابه صحبت نکن. و یه تاپیک دیگه میزنم برای دورهمی و خودمم اونجا فعالیت میکنم کلا. اینجارو میذارم که اگه کسی‌دوس داره راجب این مسائل حرف بزنه جمع خودشو داشته باشه.

نه منظورم این نبود که کسایی که اینجان اونجا نباشن. من فقط میگم نمیخام بخاطر این مشکلی که من دارم بق ...

خب ما  دیگ راجبش بحث نکردیم و دیگ هم بحث نمیکنیم بنظرم بهتره این قضیه رو تموم کمیم و همدیگرو ناراحت نکنیم هر چی بوده گذشت.فاطی جونم تاپیک جدید نزن لطفا

🖤🥀