2777
2789
سیلام😁

ایگانه حساب نیست.

باید در ساعتی که همه حضور دارند اعلام کنید و اگر اکثریت با مسابقه موافق بودند، در صفحه خود تاپیکی گذاشته و همه را احضار کنید

و شرو به برگزاری مسابقه کنیم

و به هرکسی بیشتر التماس کردند که ریپ را قطع کنیم آن شخص برنده است.

در ۲۴ ساعت

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چ شد؟کوتاه میآیی یا نه؟اگر نه که دیگر خودمان به حسابت میرسیم

فقط اونجاش که گفتی کوتاه میای یا نه آنا گفت فعلا نه جرررررر خوردم 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ما اجازه نخواهیم داد حکومت این مردم مهربان به دست حاکم ناعادلی همچو شما بیفتد

اگر قبول کنی من جانشین و فرزند تو باشم بیخیال مسابقه میشوم

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

میگم عزیزم یه سوال اگه کسی عکس پروفت رو بزاره برا خودش ناراحت میشی💚💙❤️ @نازنین1235  

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ایشان نمیتوانند حاکم شوند شما اعصابتان را داغون نکنید من خودم به حسابش میرسم

می‌دانستم در انتخاب اطرافیانم اشتباه نمیکنم.

بعد از پیروزی دستور می‌دهیم برای شما ضیافتی تدارک ببیند و هرچه میخواهید آماده کنند تا با عزیزان و اطرافیانتان جشن مفصلی بگیرید

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
نه بابا اشکالی نداره

چون محصلم میخام بزارم از تو نت پیدا کردی ❤️💙💚😘