2777
2789
من یخ در بهشت و عشق مینا هستم😌🤣🫂💙 مهرک هم فک کنم یخ در بهت فاطی باشه😂

خوب دل میدید و قلوه میگیرید

یخ دربهشت سرده الان ذرت مکزیکی میچسبه😍

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
@خاکبرسر    میخواست یخ در بهشت @دختر_زیبا_خاص_38   شود با اینکه من یخ در بهشتش ه ...

ایشان در جریان برنامه هایی که برایشان داشتیم نبودند.

اکنون که می‌دانند نظرشان تغییر یافته است

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ایشان در جریان برنامه هایی که برایشان داشتیم نبودند. اکنون که می‌دانند نظرشان تغییر یافته است

خب به ایشان بگویید دفعه ی بعد به عشق من نظر نداشته باشد وگرنه اعدامشان میکنم🤣🫂

🖤🥀
نظرت چیست @خاکبرسر   یخ در بهشت @پفیلا_نمکی     شود؟😂🖐🏻🫂

وکیییییلم😊😅😅😅

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
ما همیشه در تمام فصول یخدربهشت دوست میداشتیم

بخور ولی آب مماغتو کی جمع کنه😕😂

اندکی صبر کنید تا خاکبرسر بیاید و نظرش را اعلام کند تا ما این پیوند را به صورت رسمی به همه اعلام کنی ...

خاک تو گورم من متاهلم و متعهد😊

🤣🤣🤣🤣🤣💔هیچکس خاکبرسر را به همسری نمیپذیرد چون زشت است 😂🫂لطفا شما دلش را نشکنید😂😂💔

باشه دیگه اینو فاکتور میگیرم

آش کشک خالست انگار،فقط بگو اسمشم عوض کنه من زن دلبر میخوام😎