2821
2789
@parvaneh123   @دوستارگربه   @دوست_داری_کی_باشم   @گیتارتونم   @naza ...

میسیییییی😍😍

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه ها خروسمون زیاد میرفت تو مرغا همسایه ها رو اذیت میکرد خرابی میرفت امروز بردمش زنش دادمش ازدواج کرد 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اصلا انگار جادو شده لاکردار فقط میخنده فکر کنم ممدمون کارشو ساخته🤣🤣🤣🤣

زشته دخترررررر😹😹😹

خوبه بهش نزدیک شو😁😹

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اصلا انگار جادو شده لاکردار فقط میخنده فکر کنم ممدمون کارشو ساخته🤣🤣🤣🤣

انصافا دیشب انتظار نداشتی یه جواب دندون شکن بگم بش بگی؟

خوشت اومد چجوری ردیف کردم😹

من که حسود نبودم حسادت رو از تو حکیم و بچه قرتی یاد گرفتم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزیر از حاکم اجازه گرفتی به من توهین میکنی😕😂👊🏻

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
وزیر از حاکم اجازه گرفتی به من توهین میکنی😕😂👊🏻

داستان رو به حاکم نکش میزنم پر پرت میکنما من امروز اعصاب مصاب ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
مهری تا پر پرت نکنم ول کنت نیستم میترکونمد من حسودم 😈😈😈🤣

من گونا دارم🥺 

@fafa_mavi   یخ در بهشتتو اذیت میکنه مجازاتش کن🥺

داستان رو به حاکم نکش میزنم پر پرت میکنما من امروز اعصاب مصاب ندارم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دیر گفتی حاکم وارد میشود😑😂 

اینم من باید بگم خودت بلد نیستی بگی😐💔😂

دقیقا تو بغلشم 😍😍😍😍🤣

ای تو روحت نکنن😹

توو که گفتی دوست نزدیکی نداری

الان از فرصت استفاده کن

بحث رو برسون به خرید و... ببین خریدی نداره

دوتایی باهم هماهنگ کنین برین بیرون خرید بگردین و...

ببین این که تو تایمای خوشی یه نفر کنارش باشی،هرچقدر هم باهات مشکل داشته باشه. انرژیِ غالبِ اون لحظه، روی ارتباطتون هم تاثیر میداره و ناخودآگاه به چشمش فرشته میشی😁😹 از ایم ترفند هم میتونی استفاده کنی

@سیاهیشب   @melodiiiiiii85   قول داده بودم تکتون کنم و بهش عمل کردم     ...

😂😶چ زود تگم کردی سلطان..

امشب گلرخ میمیرد! بلاخره امشب گلرخ میمیرد قبل هرچیز امضا رو بخون!۲۳سالمه و ۸۵ رویداد خاصیه تولد عزیزدلم داداش شهابم..♡ اگر بدون لایک و جواب گذاشتمتون چون من از حیوانات وحشی  اکثرا بی تفاوت میگذرم 😇🌸تشبیه خوبی بود اینجا کم نیستن همچین افرادی  🤪 مذکر ها درخواست ندید و در تایپکم شرکت نکنید و ریپلای نکنید! سوم اینکه اسمم گلرخه اگر سوالی ازتون تو تایپک پرسیدم درمورد همون میخوام بدونم  مخالف اینم که کسی به عقیده کسی توهین کنه یه دختر تیرماهی  مشهدی  اگر در تایپکام بی پروا صحبت میکنم چون کسی نیست که برای شناسایی ازش واهمه داشته باشم و مقصدم جداست  و برای همه ناشناسم.. 😊‌                  من از اندوهایم ارام میگذرم تا قدرم را بدانند گویند که هرکس رود عزیز میشود میرسد روزی که خواهم رفت  ‏متن نامه ی علی شریعتی به عشقش :عزیزِ مهربانِ بداخلاقِ صبورِ تندجوش! امید بخشِ  یأس آورِ، پرحرفِ حرف نشنو،بدترین بدِ خوب‌ترین خوبِ با وِی نتوان زیستن، بی وِی نتوان بودن! یک جورِ درهم برهمِ شلوغ پلوغِ قرو قاطی عزیزی که تورا نمی‌توانم تحمل کنمو دنیا هم بی تو تحمل ناپذیر است»متاهل و متهعد به عشق زندگیم برای رسیدن به هم دعامون کنید 😊 امیرپاشام♡
2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

یک سوال

1380___amir______ | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز