2821
2789
دورت بگردم هممون دوس داریم بقیه رو شاد کنیم تنها کاریه از دستمون بر میاد توهم دعا کن توکل کن 

😘😘😘😘😘😘دوست دارم 

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها نی نی یار اومد تاپیکو دید و رفت😂💔

ای نی نی یار چرا با ما مانند بیگانگان رفتار میکنی.

آیا خوب است ماهم یواشکی اندرونی خانه شما را دید زده و فرار کنیم؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ای نی نی یار چرا با ما مانند بیگانگان رفتار میکنی. آیا خوب است ماهم یواشکی اندرونی خانه شما را دید ...

کاملا درسته بسیار نادرست است این کار

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
😍🥲

یه صدقه (بهترین صدقه به نظر من پول دادن به نونوایی های خیریه هستش که بین نیازمندا نون پخش میکنن.

یه صدقه بده برای خودت و خانوادت. یه نذر هم بکن به نیت سلامتی مادرت. من خیلی جواب گرفتم از این نذر خییییلی.

انشالله حالش خوب میشه به خدا توکل کن عزیز دلم.

منم برات دعا میکنم

یه صدقه (بهترین صدقه به نظر من پول دادن به نونوایی های خیریه هستش که بین نیازمندا نون پخش میکنن. یه ...

چشم عزیز دلم ممنون تم

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
چشم عزیز دلم ممنون تم

عزیزم همه تلاشمو برا سلامتی مادرت میکنم مطمن باش خوب میشن 💙💚❤️

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سلااام 🖐🏻😍😂من همیشه حواسم بهت هست کار خطایی نکنیاااا😈🤣

حواست باشد مختان را نزند.

به چشم هایم سپرده ام مراقبتان باشند. اگر داد و ستدی بینتان انجام شد می‌گویم جفتتان را اعدام کنند

حواست باشد مختان را نزند. به چشم هایم سپرده ام مراقبتان باشند. اگر داد و ستدی بینتان انجام شد می‌گو ...

احتیاج نیست حاکم جان من خودم جفتشون رو اعدام میکنم 😈😈😈😈😈

عزیزم همه تلاشمو برا سلامتی مادرت میکنم مطمن باش خوب میشن 💙💚❤️

مممنونم ازت بهترین🥲🥲🥲

مگر ما مسطراح نداریم😡

چمیدونم قرش گرفته بره پشت درخت این یه بار رو 😈😁

من از قبل وظیفه ام را میدانستم 😈🤣💪🏻

چشممان روشن😡😡😡

میدهم شمارا از دربار اخراج کنند و به اسطبل داری مشغول شوید

چشممان روشن😡😡😡 میدهم شمارا از دربار اخراج کنند و به اسطبل داری مشغول شوید

نه بزار برن دستشویی ها را بشورند 😈😈😈😈😀

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز