2789
متاسفانه ذهنیتی ندارم از اون دوره

منم زیاد نمیدونم دربارش   ولی بنظرم مردم خیلی شاد بودن

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم زیاد نمیدونم دربارش   ولی بنظرم مردم خیلی شاد بودن

هنوز دارم فکر میکنم 🤔

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
منم زیاد نمیدونم دربارش   ولی بنظرم مردم خیلی شاد بودن

اوهوم اینطور میگن

ولی شنیدن کی بود مانند دیدن

این دوره هم بگذره بعدیا یه سری میگن بد بود یه سری میگن خوب بود....

متاسفانه تصویری که از آلمان تو اون دوره دارم خیلی شفاف تر از گذشته‌ی مملکت خودمه!!

شاید بخاطر رمانایی که خوندم باشه

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
سلاطین @parvaneh123     @خاکبرسر @دختر_زیبا_خاص_38     @دوستارگربه ...

عع دوتای اولیو میشناسم    @خاکبرسر 😂😂😂خا

@parvaneh123 ایشونم میشناسم قرار بود اگه فووت شد تاپیک حلالیت بزنم براش🔪🤣🤣😈✌️

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀
عع دوتای اولیو میشناسم    @خاکبرسر   😂😂😂خا     @parvaneh123 &nbs ...

منم بشناس 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
اوهوم اینطور میگن ولی شنیدن کی بود مانند دیدن این دوره هم بگذره بعدیا یه سری میگن بد بود یه سری می ...

دوست دارم بیشتر بدونم درباره ی ایران کهن ولی وقت ندارم😂 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
۱۰ بار پشت هم بگو تاپیکتونو پوکوندم

الان قاتم نمیشه 😂😂😂

اگه میتونی ۱۰ بار پشت هم بگو تاپیکتونو پوکوندم

تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم تاپیکتونو پوکوندم

۱. ممنون واسه بودنت تو سالی که گذشت                         ۲.آرزو واسه داشتنت تو سالِ جدید 🤍🫀