2821
2789
سلام عزیزم خوبی  جدی میگم

سلام عزیزم الان پیامتو دیدم😅😅 ایشلا شنبه خلاص شی بیای پیشمون😂😂❤️ 

واقعا هاا🤔 الان متوجه شدم ☹️

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

😐😂😂😂  اونایی که تو اکیپ نبودن و باور کردن عالی بودن 😂😂😂

آره😁

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

جر خوردم از بس خندیدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
فقط اون خانومه گه گفته لعنت به شوهر نمک به حروم🤣 باید پول جمع می‌کردی🤣 وای خدا🤣🤣

اون دیگه خیلی باحال بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
فاطی پس کجایی 🤣🤣😅😅😅

مینا جون تو منو اینجا چرا تگ کردی دوست داشتم تو اون تاپیکه باشم

کار برام پیش اومد رفتم الان اومدم دیدم اینجام😕

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
مینا جون تو منو اینجا چرا تگ کردی دوست داشتم تو اون تاپیکه باشم کار برام پیش اومد رفتم الان اومدم د ...

کدوم تاپیک همون که فاطی زد

اره 

اولا ترکید و چند بار همین جا اعلام کردیم منم تگت کردم بیایی نیامدی ما اونجا با ترس و لرز پست میزاشتیم هر لحظه امکان داشت بفنا بریم رسیکش بالا بود چون خیلی نی یار تگ میکردن

اولا ترکید و چند بار همین جا اعلام کردیم منم تگت کردم بیایی نیامدی ما اونجا با ترس و لرز پست میزاشتی ...

فک کردم تو همون تاپیک تگم میکنی نه اینجا

اره دیدم تاپیکه اثری ازش نیست شک کردم ترکیده بعد اومدم شاتتو دیدم مطمئن شدم 

ولی خدایی یعنی بعضیا باور کردن؟؟؟!!!🤐🤐🤐🤐

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
فک کردم تو همون تاپیک تگم میکنی نه اینجا اره دیدم تاپیکه اثری ازش نیست شک کردم ترکیده بعد اومدم شات ...

باور کردن بدجور برو یکم عقب تر اسکرین گذاشتم ببین و بخند 🤣🤣🤣🤣