2821
2789
ساعت ۸ همینجا تاپیک میزنم. منتظر مشاوره های خفنتون هستم

مشاور کی بودم من   

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هستی 🤣🤣🤣🤣

من نوشابام خانوم هستی کیه مزاحم نشو 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   
از رو من کپی میکرد دیگه  نوشتن نمی‌خواد

شاید یکم خودش داره بهش متن اضافه میکنه 🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
 مخ مردم و چرا کار میگیرین عزیز تو این سایت باردار هم هست

فانه اولش جدی پست میزاریم ما و آخراش که پربازدید شد میگیم جنبه فان داشته

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
فانه اولش جدی پست میزاریم ما و آخراش که پربازدید شد میگیم جنبه فان داشته

خب عزیز می‌دونم بعضی ها گریه میکنن وسطاش آخرش یه موقع نفرین میکنن بخاطر خودتون میگم خدا شاهده

حتی اگر از دوریت این دل بمیرد ، عاشق محال است ک فراموشی بگیرد
خب عزیز می‌دونم بعضی ها گریه میکنن وسطاش آخرش یه موقع نفرین میکنن بخاطر خودتون میگم خدا شاهده

ای بابا☹️ چقدر بد

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

حالا ببیشتر این تاپیک های خیانت و اینا داستان بافیه اینم مثل اونا باور نکن هیچ وقت 🤣🤣🤣