fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36756 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3074 آقاااا پس کی قراره مثلا از کاربرای عادیِ اینجا باشه و بیاد راهکار بده و همدردی کنه؟ ساعت دقیق رو بگین این تاپیک رو هم بترکونین خب لو میریم
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 خخخ میتونی با روحِ خواهرت هم حرف بزنی =))) ببین لازم نیست چیز خاصی بگی. ملت که میان سوال میپرسن را ... اااا میگم من از اسی درخواست کردم که داستان خواهرم و بنویسه هر سوالی دلرسن بپرسین 😣😂😂😂 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 🤣 والا 😂😂 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 ساعت دقیق رو بگین این تاپیک رو هم بترکونین خب لو میریم مهم نیست فانه.کسی هم بیاد سر در نمیاره داریم چی میگیم.هیشکی هم نمیره چندین صفحه قبل رو بخونه.ساعت ۸ احتمالا.چند دقیقه زودتر اینجا اعلام میکنم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3074 مهم نیست فانه. کسی هم بیاد سر در نمیاره داریم چی میگیم. هیشکی هم نمیره چندین صفحه قبل رو بخونه. س ... امشب میمیری؟
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اااا میگم من از اسی درخواست کردم که داستان خواهرم و بنویسه هر سوالی دلرسن بپرسین 😣😂😂😂 ببین راستش داشتم فکر میکردم دیدم واقعا اینحا هیشکی از اقوامش نیست.و کلا سناریو عوض میشه.هدف اینه که مردم(شماها) بیان بدون توجه به این که مرده نمیتونه پست بذاره ، راهکار بدن برای انتقام . یه سریا باهام همدردی کنن. یه سری بیان بگن منم همینطور شده بودم. و... همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 امشب میمیری؟ آره همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 ببین راستش داشتم فکر میکردم دیدم واقعا اینحا هیشکی از اقوامش نیست. و کلا سناریو عوض میشه. هدف اینه ... اوووو پس نقشه عوض شد 🤔🤔 اینم خوبه باش برم راهکار انتقام بزنم از تو نت بیارم بای بای ما رفتیم 🤣🤣🤣🏃 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 آره خدارحمتت کنه بسم الله الرحمن الرحیم 🙇♀️ 😂😂😂😂 خدا نکنه❤️ وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 خدارحمتت کنه بسم الله الرحمن الرحیم 🙇♀️ 😂😂😂😂 خدا نکنه❤️ خدا نکنه که خدا رحمتش کنه؟🥺 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اوووو پس نقشه عوض شد 🤔🤔 اینم خوبه باش برم راهکار انتقام بزنم از تو نت بیارم بای بای ما رفتیم ... از اول هدف همین بودیهو بقیه حاستن نقش بگیرن🤕 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
meh_rak عضویت: 1400/06/23 تعداد پست: 5301 خدا نکنه که خدا رحمتش کنه؟🥺 نهههه اولش که گفتم خدارحمتت کنه شوخی بود بعدش گفتم خدانکنه که یه اتفاق بد بیفته برات عزیزم بیا برات اسفند دود کنم امشب نظرت نکنن🥺😍 وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 رفیق منم سه ماهه مرده دیدیش بگو دلم واسش تنگ شده💔🙂 چش حتما همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 رفیق منم سه ماهه مرده دیدیش بگو دلم واسش تنگ شده💔🙂 اینو اونجاهم بگو همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐