2777
2789
خب... منو تگ میکنین یا خودم بیام؟؟ 🥺💔

قبل از این که تاپیک بزارم اینجا میگم. اونجا تگ نکنیم بهتره خودتون بیاین. تو همین کاربری خودم قراره تاپیک بذارم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خواهر مرحوم و دختر دای و دوست پسر شوهر مرحوم و منم مرده شور 🤣🤣🤣🤣

منم میشم دخترش 

تگم کنید بگید یاسی بیا مامانت خودکشی کرده 

منم میام شلوغ بازی میکنم که چند روزه پیدات نیست و من بابارو با دستای خودم میکشم و اینا 😐

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا دیگه تا وقتی زنده بودم کسی باور نمیکردم حرفامو. الان که مردم چه اهمیتی داره توهم باور نکن🤕

حاکم وزیر به شما میگم صلاح دانستم کل کل نکن 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
منم میشم دخترش  تگم کنید بگید یاسی بیا مامانت خودکشی کرده  منم میام شلوغ بازی میکنم که چ ...

آقاااا پس کی قراره مثلا از کاربرای عادیِ اینجا باشه و بیاد راهکار بده و همدردی کنه؟

منم میشم دخترش  تگم کنید بگید یاسی بیا مامانت خودکشی کرده  منم میام شلوغ بازی میکنم که چ ...

باشه ولی جدی باس دیکه بقیه دوستان راهکار بدن نقش زیاد شد

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
آقاااا پس کی قراره مثلا از کاربرای عادیِ اینجا باشه و بیاد راهکار بده و همدردی کنه؟

حاکم به دوستان بگو نقش بسه دیگه بقیه راه کار و راهنمایی بدن

کی مرحوم شدی😐 صورتمو چنگ بزنم یا زوده

نه زوده... ببین قراره بیاین اونجا و خیلی جدی راهکار بدین که چطوری انتقام بگیرم

به منم یه نقش بدید بیکار نشینم 🤦🏻‍♀️😐😂

تو بیا باور کن و راهکار بده.

بابا قراره طبیعی باشه 

کدوم تاپیکو دیدید همه اقوامِ طرف بیان براش کامنت بذارن آخه🥺😭

یخ عمر که کسی منو باور نکرد. الان که مردم چ فرقی داره!توهم باور نکن

نمیدونم داستان چیه ک باور کنم ن کنم 

امضامو بخون لطفا....من فقط یه چیز از خدا میخوام میشه حالا که چشمت به امضام خورد از ته دلت دعام کنی؟من دلتنگ امام رضام (:تنها راهش اینه اون رشته دلخواه قبول شم و  با خانوادم برم پابوس آقا لطفا دعا کنید دبیری قبول شم و برم پابوس آقا میشه؟🤍✨🌙یه روزی امام رضا واسطه میشه و برام معجزه میکنه من ایمان دارم بهش بماند به یادگاری۱۴۰۱/۱/۲۲خیلی دلتنگت بودمخیلی امام رضاتا اینکه ساعت ۳ شب رفتم و از کمدم مهری رو درآوردم که نوشته بود یاامام رضایادمه عموم رفته بود حرم و من خبر نداشتموقتی پدرم رفت زیارتش فقط بهش سوغاتی یه جعبه شیرینی داده بودمن شبا قبلش از امام رضا خواستم چیزی رو از مشهد برام بفرستهدلم شکست وقتی دیدم یه جعبه شیرینیهنزدیک پلاستیک رفتم گفتم شاید اون ته یه یادگار از آقا جانم باشهدیدم یه مهر هست اره یه مهر همون مهری که دیشب از شدت دلتنگی گذاشتم زیر بالشتم و شب خواب دیدم ضامنم شدآقا جانم دیشب خواب دیدم ضامنم شدیانقدر جیغ میزدم و گریه میکردم و پابه رهنه به همه میگفتم آقاجانم ضامنم شدمیشه میشه برا ۳ماه بعد بیام و بگم واقعا ضامنم شدی میشه آقاجانم؟امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱بماند به یادگار تا روزی ک بیام بگم ضامنم شدیمیام دیدنت با کلی شیرینیتموم حیاط حرمو با گریه قدم میزنم و شیرینی پخش میکنمبهشون میگم بهشون میگم آقاجانم ضامن دل شکستم شد🥺
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز