2777
2789
من رفتم اومدم چی به چی شد؟؟یه خلاصه بگو

خیلی طولانیه برو از ده صفحه قبل بخون چون میخای وقتی تاپیک زده شد نقش دوست دختر شوهر مرحوم دربیاری ولی جدی باشی نه شوخی برو ببین خیلی خفنه 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خیلی طولانیه برو از ده صفحه قبل بخون چون میخای وقتی تاپیک زده شد نقش دوست دختر شوهر مرحوم دربیاری ول ...

خخخخ باشه حله 

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@meh_rak    تو هم نقش خواهر مرحوم شدی جدی صحبت کن وقتی تاپیک زده شد 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
@meh_rak      تو هم نقش خواهر مرحوم شدی جدی صحبت کن وقتی تاپیک زده شد

چ بگویم ای یار 

میخوای بگم آره خواهرم خیلی بدبخت بود حرفاششو تایید کنم😂

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
چ بگویم ای یار  میخوای بگم آره خواهرم خیلی بدبخت بود حرفاششو تایید کنم😂

فکر کن از الان و یه چیز بباف و بگو ولی جدی باش اون وقت 🤣🤣🤣🤣

فکر کن از الان و یه چیز بباف و بگو ولی جدی باش اون وقت 🤣🤣🤣🤣

عررررر این نقشم که سختههه😐😂😂🤣 سعی خودمو میکنم 😂

چون خیلی عشقم دوس دارین منو بیشتر داشته باشین😂🤣🤣💔🖐🏻💕

سلامممممممممممم عزززززززززیزم داستان رو داری چیه که حاکم میخاد تاپیک بزنه 💞💕💚💞💕💚

چون خیلی عشقم دوس دارین منو بیشتر داشته باشین😂🤣🤣💔🖐🏻💕

اون دوتا هندوانه رو بده من برات نگه میدارم دستت درد میگیره😂😂(شوخی کردم هااا)

😂😂😍 به خاطر شما بیرون رفتن زیر بارون کنسل کردم هااا ببینین چقدر دوستون دارم ندیده و نشناخته✌🏻❤️

فداتم کهههههه

من شنبه اسباب کشی کنم تموم بشه میچینم خودم میبرمت بیرون زیر بارون عشقمممم

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
2827
2791
2779
2792