2821
2789

بچه ها سن و شهر رو گفتیم    اسم رو نگفتیم😂😂

من حورا م   (آنا صدام کنین😍)

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

با احترام پاک کردم و ندارم مچکرم 🤣🤣🤣😭😭😭😭نرین منو تنها بزارین هااا

خب نصب کن دوباره =))) بابا اونجا آهنگ میذاریم استیکر میدیم باحاله واقعا

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ای باباع ، به نون نوشابه هم راضی ام

اونم دادیم نبودی تازه پپسی کولا میدادیم 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
خب نصب کن دوباره =))) بابا اونجا آهنگ میذاریم استیکر میدیم باحاله واقعا

من چی؟     من گوناه دالم😢

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
ای باباع ، به نون نوشابه هم راضی ام

بابا اذیت نکنین تازه واردا رو

😅

بچه ها یکم اعصاب ندارن تو به خودت نگیر خاصیت جمعه🤣😂🤣😂توهم قاتی بشی همینجوری میشی😅

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
جوجو های گروه پروانه و گربه

آره😂

نوشابه رو که همون اول تموم کردیم فقط پیاز مونده میخوای؟؟

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه