2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🥺🥺🥺🥺🥺از کجا معلوم خب شاید هم شهریم 😕🥺😁💔 (ک بعید میدونم   برای دلخوشی خوبه) 💔😂😂😂 ...

سهرامونم بگیم ببینیم در میاد

من تبریز

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
اره واقعا جمع خوبی هستیم میخوریم به هم😅

اوهوم😂      اون تاپیک من رو صد صفحه بردیم جلو😂

اینم داریم میبریم😂😄

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
سهرامونم بگیم ببینیم در میاد من تبریز

کرمانشاه 😁

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
پایه ای واس اکیپ؟   (آخه ما شدیم اکیپ توهم میای ؟)

اره بابا این اونجا هم بود خودیه.

یه تازه وارد هم داریم که گمش کردم. بچه ها ادش کنین

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
بوگو

گفت که آدم از رو شورت هم حامله میشه تازه یه کاربرا نوشته بود داشتیم که از رو شلوارم حامله شده همه بهش میگفتن نمیشه میگفت میشه چه سمی بود اون شب تا صبح از بس خندیدم حالم بهم خورد 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سهرامونم بگیم ببینیم در میاد من تبریز

اصفهان😕

یخ فروش جهنم 😂🤦‍♀️❌🔥💥🖤🥀                                  یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿         اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه  دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨                          🦁🇮🇷   ✨   🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌  آی ام وِری رُک
گفت که آدم از رو شورت هم حامله میشه تازه یه کاربرا نوشته بود داشتیم که از رو شلوارم حامله شده همه به ...

میشه دیگه.

تازه تاپیک هم حامله میشه =)))))))

امروز دوتا تاپیک باردار شدن

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐