fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36756 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 ن بابا فق من اجازه دارم قهر کنم هرکی غیر من قهر کنه اسمشو از شجره نامه دالتونزیان خط میزنم 😒😒😒🔪🙂😂میزنمتاااا💔🔪 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 باشه تو فقط بقهر 😆 آفرین😁 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 ن بابا فق من اجازه دارم قهر کنم هرکی غیر من قهر کنه اسمشو از شجره نامه دالتونزیان خط میزنم من یکی با همه آشتیدم و اصلا نمیدونم قهر چی هست 😆 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 اقا اگ کسی لف داد انقد ریپ بزنیم براش ک یا برگرده یا لغو کاربری کنه😛😎😎😎🙂🔪😂😂 آره بابا اینجا با پای خودت میای با کفن سفید میری =)))) همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 😒😒😒🔪🙂😂میزنمتاااا💔🔪 انقد ریپ میکنم ریپ دونت بترکه ها همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 بله اول با شما بعدم با مابقیه 😡😆 من و قاطی نکن یه فاطی واسم بسه چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 آره بابا اینجا با پای خودت میای با کفن سفید میری =)))) 💔💔💔💔😮کم کم داره جنایی میشههه☹🙁 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 من یکی با همه آشتیدم و اصلا نمیدونم قهر چی هست 😆 قربون دختر باهوشم بشم.بیاین از خواهرتون یاد بگیرین یکم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 انقد ریپ میکنم ریپ دونت بترکه ها فاطی قشنگم یه بوس میده چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 انقد ریپ میکنم ریپ دونت بترکه ها 😐😐😐من برم بخوابم🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻💤☹💔😂😂😂😂بکن خودت خسته میشی😎😎😎😒ی چی گفتم😂😂😂😂💔 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 💔💔💔💔😮کم کم داره جنایی میشههه☹🙁 من روز اول گفتم دایره مرگِ کسی باور نکرد. اگهرفتی دیدی یه جنی چیزی اومد بالاسرت دیگه کاری از دست ما بر نمیادا همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 قربون دختر باهوشم بشم. بیاین از خواهرتون یاد بگیرین یکم 😒😒😒😒☹😂 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
گیتارتونم عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3878 من روز اول گفتم دایره مرگِ کسی باور نکرد. اگهرفتی دیدی یه جنی چیزی اومد بالاسرت دیگه کاری از دست ما ... از ته دل آرزو میکنم وقتی خوابی دهنتم بازه از رو سقف ی سوسک بیفته تو دهنت😂😂😂😂💔😮🔪😝 یخ فروش جهنم 😂🤦♀️❌🔥💥🖤🥀 یک عدد دالتونزی هسدم😌🔪😂😂😠💔👊🏻😎قلب سیاهو رگای سنگی۔۔۔۔۔۔ روزای دردناک شبای غمگین♡♧◇♤《■》□●○\☆¿ اگه با نظرم مخالفی *ریپ نزن* من.پایه دعوام😜🤏🏻💤 کاربری دست دو نفره👌🏻💜 ✨🦁🇮🇷🦁✨✨✨🇮🇷✨✨✨ 🦁🇮🇷 ✨ 🦁🇮🇷✨✨🇮🇷🦁✨✨✨🦁🇮🇷✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨. ✨با افتخار نژاد پرستم❌🇦🇫❌ آی ام وِری رُک
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 فاطی قشنگم یه بوس میده 😒 همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 از ته دل آرزو میکنم وقتی خوابی دهنتم بازه از رو سقف ی سوسک بیفته تو دهنت😂😂😂😂💔😮🔪😝 اونوقت بفنا میره که 🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه