2789
چه داروهایی خوردید ؟

من و شوهرم هردو مشکل داشتیم 

شوهرم مشکل واریکوسل داشت گرید دو 

ایشون داروهای ضد غلظت خون مثل انگبین و ... خوردن و بعد چهار جلسه هفته ای یک بار منطقه پوبیس و داخل ران رو بادکش کردن باردار شدم 

ولیسر بچه دوم من هم درمان کردم و داروهای کبد خوردم ، و داروهایی برای منظم شدن قاعدگی مثل اگنوگل، کومینون و نیجلا و ... که همه گیاهیه

بعدم زیر دلم و دهانه رحمم رو بادکش ‌‌و حجامت کردم و جالب که همون جلسه اول جواب گرفتم 

اون داروها که خوردم بیشتر به خاطر مشکلات دیگه م بود برای بارداری فقط همین بادکشها و حجامت ها رو انجام دادم و خدا رو شکر الان دیگه مشکلم کامل رفع شده و نیاز به درمان ندارم

من تنبلی تخمدان شدید داشتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم یه مدت طب سنتی رفتم خوب متاسفانه نتونستم ادامه بدم بعذ از هفت هشت ماه طبیعی باردار شدم که متاسفا ...

شما باید اول رحمت رو پاکسازی و بعد گرم کنی 

دکتر من توی تلویزیون هم میاد اگر خواستی سرچ کن دکتر محمد عزیزخانی سمت نارمک تهرانه 

ولی اگر تهران نیستی حتما اول خودتو تقویت کن بعد رحمت رو با تزریق عسل و ماساژ روغنهای گرم و نشستن روی آجر حرارت دیده، گرم کن و خودتو نشور تو نفاس و پریود

بعد هم یک مدت بادکش رحمی انجام بده 

همه جواب میده 

شما که رحمت سرده، نباید حجامت تخمدان انجام بدی ولی حجامت سرویکس برای پاکسازی رحمتون خوبه 

شما باید اول رحمت رو پاکسازی و بعد گرم کنی  دکتر من توی تلویزیون هم میاد اگر خواستی سرچ کن دکت ...

حجامت سیروکس چیه؟

من میخوام برای غلظت خونم انجام بدم

تزریق عسلو چجوری باید انجام بدم ببخشید خیلی جاها شنیدم ولی بلد نیستم بعدش اگه اینکارو انجام بدم چسب نام نمیشه؟

حجامت سیروکس چیه؟ من میخوام برای غلظت خونم انجام بدم تزریق عسلو چجوری باید انجام بدم ببخشید خیلی ج ...

حجامت سرویکس همون حجامت دهانه رحم هست که حتما باید دستگاه معاینه گذاشته بشه و ماماها انجام میدمبرای عسل درمانی راههای مختلفی هست مثلا اپلیکاتور یا سرنگ ولی مامای من گفت برای اینکه راحت باشی، عسل بریز روی گاز و بزار داخل رحم یعنی از سمتی که عسلی هست بره داخل که عسل جذب شده 

شب تا صبح بزار بعد گاز رو دربیار من با نه روز انجام دادن، عفونتم اوکی شد