2821
2789

الان چرا سینگلی یا رلی ما باید به تو ربط داشته باشه؟؟😐🥴

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

نمیدونم چرا تو اینجور نظرسنجی‌ها اکثرا میگن سینگل ولی تو جامعه که نگاه میکنیم حدود ۹۰٪ دخترا رل دارن

جریانش چیه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم چرا تو اینجور نظرسنجی‌ها اکثرا میگن سینگل ولی تو جامعه که نگاه میکنیم حدود ۹۰٪ دخترا رل دارن ...

جربان اینه😐💔

من خودم رل ندارم

ولی قیافم یه ۷ یا ۸تا داره

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
نمیدونم چرا تو اینجور نظرسنجی‌ها اکثرا میگن سینگل ولی تو جامعه که نگاه میکنیم حدود ۹۰٪ دخترا رل دارن ...

چون از رلشون خوششون نمیاد ولی دارنو میگن سینگل که یه بهتر گیرشون بیاین😅

خدایا خودت بساز من بسازم شهرداری گیر میده😅😅😉
جربان اینه😐💔 من خودم رل ندارم ولی قیافم یه ۷ یا ۸تا داره

حقیقتش منظورتو نفهمیدم😐

.

یه سوال دیگه چرا عاشق سربازی هستی, مثلا دوست داری شب تا صبح تو سرما وایسی کشیک بدی؟ برو درد و دل کسایی که رفتن رو گوش بده ازش متنفر میشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
حقیقتش منظورتو نفهمیدم😐 . یه سوال دیگه چرا عاشق سربازی هستی, مثلا دوست داری شب تا صبح تو سرما وای ...

میگم یعنی فک میکینی دارن.شاید ندارن واقعا

آره با همه چیش دوسش دارم.عاشقشم

چون از رلشون خوششون نمیاد ولی دارنو میگن سینگل که یه بهتر گیرشون بیاین😅

شاید😂

شاید هم روابط سطحی رو به حساب نمیارن فقط روابط عمیق رو جزو رل حساب میکنن:)

تو جامعه تو از کجا میفهمی رل داره یا سینگله😂🤦🏻‍♀️

اولا اینکه الآن از تیپ طرف تقریبا مشخصه اهل این کارا هست یا نه

بعدشم خب بالاخره تو جامعه اطرافیان رو میبینیم میدونیم چی کارن و حدودی دستمون میاد اوضاع جامعه چطوره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792