2777
2789
نه منم دوز دوم رو زدم دکترم گفت مشکلی نیست گفت تا آی یو آی ۱۰ روز مونده  شما از دکترتون سوال ن ...

من صارم می رم از مشاور پرسیدم گفت بزن اشکال نداره چون از دکتر نپرسیدم بخاطر همون نگران بودم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه نگرانی نداره  مشکلتون چیه قبلا آی یو آی نشدید

شوهرم کم تحرکی اسپرم داره خودمم یکم ذخیره تخمدانم پایینه یسری دارو های iui و خوردم ولی فولیکولم رشد نکرد این ماه هم می خواستم انجام بدم ک دکتر گفت فولی سایز ۱۶ داری دارو بخوری کیست می شه قرص جلوگیری داد ماه بعد می رم برای iui 

ن خوب می خوام برم شرایطم و براشون توضیح بدم شاید زودتر زدن اخه تو اینترنت نوشته دوز دوم و می شه ۳ هف ...

اگه میشه برو بزن بهتر کارت زودتر راه میفته 

نمیدونم چندروزه حالم خوب نیست اصلا نمیدونم عوارض داروهاس یه آممولی داده بعد از آی یو آی خیلی درد داره از وقتی زدم حالم بده اسمش انوکسا هستش استرس دارم

خدایاشکرت

اگه میشه برو بزن بهتر کارت زودتر راه میفته  نمیدونم چندروزه حالم خوب نیست اصلا نمیدونم عوارض د ...

من۳ روز بعد واکسن حالم بد شد ولی دو روزه خوب شدم دیگه نمی دونم عوارض واکسن بود یا ن شما ک ده روز از واکسن گذشته فکر نکنم حالت بخاطر واکسن باشه خودت و تقویت کن مایعات گرم بخور استرس و از خودت دور کن آن شاالله ک خیره