2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی شد 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 107 پست
این که میگم برا چن ماه پیشه .دیگه نمیشه به نظرت ؟

دیگه اعتراض نمیتونی بزنی ولی عزیزم چون تمکین ب نفع اون شده بهت تعلق نمیگیره متاسفانه. ببین شرایطی هست ک اگه شوهر فراهم نکنه تمکینش رد میشه. اول منزل مستقل و جداگونه هست. دوم وسایل رفاهی هست. سوم اینکه دست بزن داشته باشه. چهارم اعتیاد چیزای دیگه هم هست سرچ کن

کاربری دست 2نفره...کارآگاه نشین😑
من شنیدم از عقد حساب میشه  از این به بعد رو نمیتونم چون عدم تمکین رای رو دادن به اون

اونو دیگه خودت تاریخ میدی از کی حساب بشه. من اخه 2ماه فقط خونش بودم. همون روز عقد رفتیم خونه. نامزدی نداشتیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه اعتراض نمیتونی بزنی ولی عزیزم چون تمکین ب نفع اون شده بهت تعلق نمیگیره متاسفانه. ببین شرایطی هس ...

منزل مستقل نداره خونه باباشه ولی با مامور که رفتیم برا تحقیق وسایل منو چیده بودن (قبلش از دادگاه بهش پیام رفته بود فلان روز و فلان ساعت مأمور میخواد بیاد)

اعتیاد هم داره نتونستم ثابت کنم با اینکه چند تا صورتجلسه داشتم از طرف همسایه ها در حضور مامور کلانتری .درباره سورفتار و اعتیادش اما هیچکدوم رو قبول نکردن 

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 
اونو دیگه خودت تاریخ میدی از کی حساب بشه. من اخه 2ماه فقط خونش بودم. همون روز عقد رفتیم خونه. نامزدی ...

برم بپرسم ببینم هیچ راهی نداره 

چقد خوب که زود به فکر چاره افتادی من ۷ سال سوختم

علت جداییتون چیه ؟چن سالته ؟

ی چی خیلی مشکوکه

دقیقا یه جای کار میلنگه 

برادرش نظامیه پسر خالش قاضیه پسر داییش وکیله دوست خانوادگیشون سرهنگه😑😑😑پارتی زیاد دارن متاسفانه

برم بپرسم ببینم هیچ راهی نداره  چقد خوب که زود به فکر چاره افتادی من ۷ سال سوختم علت جداییتون ...

دخالت شدییییییید خانواده. تو بارداری خواهر شوهرام ب حالت مرگ زدنم😂شوهرمم خونه نبود. میگفت خواهرم همه زندگیمه. پشت خواهرش بود. بعدم گفتن چرا رفتی قهر نیومدن دنبالم. انقدم زشت و سیاهه. مجبورم کردن زنش بشم

چرا نمیری درخواست بدی که ببرنش ازمایش؟ 

هزارتا راه هست که منفی نشون بده .مثلا یدونه ال دی بخوره منفی نشون میده .با چند تا وکیل حرف زدم گفتن نمیتونی ثابت کنی بعدش اون میره اعاده ی حیثیت میکنه

دخالت شدییییییید خانواده. تو بارداری خواهر شوهرام ب حالت مرگ زدنم😂شوهرمم خونه نبود. میگفت خواهرم هم ...

وای چقدر وحشی همون بهتر که جداشی .شوهری که پشت زنش نباشه مفتش هم گرونه 

الانم رفتم بهزیستی دیدم آقا 13ساله تحت پوششه بخاطر معلول ذهنی

واقعا معلول ذهنیه؟فکر کردم الکی اونجور گفته دادگاه نیاد ☹️

قبل عقد چجور متوجه نشدی 

واقعا معلول ذهنیه؟فکر کردم الکی اونجور گفته دادگاه نیاد ☹️ قبل عقد چجور متوجه نشدی 

سنتی بود ازدواجمون منم دوسش نداشتم پیگیر نشدم خانوادنم دیدن وضعشون خوبه دادن گفتن ببر

سنتی بود ازدواجمون منم دوسش نداشتم پیگیر نشدم خانوادنم دیدن وضعشون خوبه دادن گفتن ببر

اشکال نداره عزیزم .سنت کمه و کلی فرصت داری .ایندفعه خواستی ازدواج کنی با چشم باز انتخاب میکنی 

انشالا هرچی خیره برات پیش بیاد 

اشکال نداره عزیزم .سنت کمه و کلی فرصت داری .ایندفعه خواستی ازدواج کنی با چشم باز انتخاب میکنی  ...

انشاالله. همچنین تو عزیزم انشاالله قسمت بعدیت انقد خوب باشه ک همه سختیاتو جبران کنه