2821
2789
ببین هفته ای یکبار یا 10 روزی یکبار ببر بعد هم یه چیزی لوپ ها طول عمرشون خیلی کمه من یکی داشتم تو ه ...

اصلااا حموم نکنید من خودم خرگوش لوپ دارم آنقدر خودش رو تمیز می‌کنه که نیازی نداره

استارتر من الان تو مود تایپ کردن نیستم اگه واقعا قصدت خرید خرگوش لوپ هست میخوای آیدی بهت بدم که ویس بدم توضیح بدم تمام سوالاتت رو؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خرگوش داشتی تا حالا؟یا دیدی؟ اطلاعاتت درست نیست. خرگوش اگه غذای رنگدانه دار بخوره جیشش قرمز میشه ب ...

دقیقا امروز داشتم میگفتم 

خرگوشم هویج خورده بود جیشش نارنجی بود 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
دقیقا امروز داشتم میگفتم  خرگوشم هویج خورده بود جیشش نارنجی بود

خرگوش منم زرشک خورده بود جیشش قرمز بود😂😂از ترس مردم وقتی دیدم 

بابام خیلی چیز میزای به در نخور بهش میده😑😂اونم که از خداشه

خرگوش منم زرشک خورده بود جیشش قرمز بود😂😂از ترس مردم وقتی دیدم  بابام خیلی چیز میزای به در نخ ...

وای مامان من مخالللللف سفت و سخت حیوون بود 

اونروز بیدارشدم دیدم نشستن دوتایی صبحونه میخورن یه لقمه خودش میخوره یه تیکه میده به این بچه 😐😐😐😶

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

استارتر عزیزم اگه قصدت برای خرید خرگوش جدی هست اگه خواستی درخواست دوستی بده من با ویستمام سوالاتت رو تو تلگرام جواب بدم اگه نه ..برو تاپیک های من که الان برات میذارم اینجارو نگاه کن اگه بازم سوالی بود بپرس در خدمتم💙

فقط لطفاً بچه کوچیک نداشته باشید و حداقل یکی دو ساعت در روزتون رو برای خرگشتون خالی کنید وگرنه طفلی ها افسرده میشن💔

2824
2823
2791
2779
2792