2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 10 دیقه اول بالاترین میزنم تا مرغ خوب پف کنه. بعد دیگه پایین میارمش.. راستش من چند سال دارم دیگ د ...

ممنونم عزیزم 

اینسری درست میکنم 

فقط از فبل چقد تو مواد میزاری بمونه؟؟؟

شرمنده سوالام زیاد شد🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم  اینسری درست میکنم  فقط از فبل چقد تو مواد میزاری بمونه؟؟؟ شرمنده سوالام ز ...

بیشتر بهتر خوشمزه تر مبشه.... فقط روغن هم بهش بزن.. رو پوستش اگ حین پخت دیدی خیلی داره هشک میشه یه برس مواد بکش روش... هر طرف هم یه ساعت یا بیشتر کمتر بسته به اندازه مرغ کافیه.. 

سعی کن مرغ متوسط بزاری... مرغ خیلی کوچیک چون چربیش کمتر خشک میشه البته اگ تایمش دستت بیاد مشکلی نیست

عزیزم یه سوال..من تستر مارک خوبی خریدم..هواپز کار خاصی میکنه که تستر نمیکنه؟ مثلا سیب زمینیم سرخ میکنه؟

عزیزم یه سوال..من تستر مارک خوبی خریدم..هواپز کار خاصی میکنه که تستر نمیکنه؟ مثلا سیب زمینیم سرخ میک ...

راستش من تستر ندارم تا الانم کار نکردم باهاش.. ولی هواپز هم غذا میپزم هم غذا و نون داخلش گرم میکنم.. کاربرد زیاد داره ولی من فقط مرغ درست کردم ک نتیجه داده هر چی باشه کل روغن اضافش میگیره سالم تر... البته هر کسی یه سلیقه و نظر داره.. ولی من راضیم