2777
2789
عنوان

بدبخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 45 پست
بچه نیستی که سه سال هم عروسی کرد وقتی شوهرت بچه میخاد توهم باید قبول کنی

یعنی سنم خوبه !؟

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبحالت 🥺 ناشکری نمیکنم ولی وقتی دوست ندارم مطمئنن مادر خوبی ام نمیشم 

مادرخوبے هم میشے عاشقش هم میشے میگے ڪاش زودتر بچہ دارمیشدم

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگےست...دلم براےشما تنگ نمےشود🥺اللهم صل علے محمدوآل محمد وعجل فرجهم
یعنی سنم خوبه !؟

اره عزیزم خوبه، بچه خیلی شیرینه مطمعن باش نظرت عوض میشه

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
متولد ۷۸ ام  سال ۹۷عروسی ۹۵عقد

خانومی خوبه دیگه. خدات شکر کن. سن بارداریت کاملا مناسب عزیزم. تازه حتما حکمتی هست. میدونم حتما یه دلایلی برای خودت داری که دوست نداشتی هنوز بچه دار شی که اونم ب جاش محترم. ولی این حاملگی از ته دل قبول کن و خدات شکر کن. برای منم دعا کن دامنم سبز شه. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش

عزیزم من بچه اولم ناخواسته بود نگهش داشتم الان کلاس دومه حالا یک سال پیش سزارین شدم بعد دچار آندومتریوز شدم و الان هم درد شدید دارم و از سقط هم به شدت میترسم ولی بچه اولم که ناخواسته بود و نگه داشتم اصلا نتونستم خوب بهش برسم و هنوز  عذاب وجدان دارم

دیگه شده  اتفاقا ناخواسته ها شیرینتر و عزیزتر میشن برا پدر و مادر

اره به خدا مثل پسره من که بچه دومم هست و خدا خواسته بود.نزديک ۴سالشه ولی به خدا مثل نبات شیرینه اصلا انگار معجزه خداست از بس عاشقشم و حتی شبا هم دوست دارم تا صبح بهم بچسبه و بخوابه ولی به خاطر بچه اولم خودم رو کنترل میکنم وگرنه دیوانشم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار

این حرف نزن. عزیزم شما مادر خیلی خوبی برای فندقت میش.خواست خداست. اصلا ناشکری نکن. 

خدایا!!!!راضیم به رضات و مطیع امرت هستم. میدونم تو هر چی بخوای برام صلاحمه.میدونم وقتی توکل می کنم به تو یعنی ایمان دارم که بهترین برام انتخاب می کنی. همیشه ب خودم گفتم و باز می گم. وقتی از خدا یه حاجتی داری این ۴ مورد یادت باشه      ۱. ممکنه یه چیزی من خیلی بخوام ولی صلاحم ندونی  ۲. ممکنه چیزی من اصلا نخوام و صلاح منو تو داشتنش بدونی  ۳. ممکنه بخوام و صلاح بدونی ۴. ممکنه نخوام و صلاح ندونی    در کل هر چی تو بخوای همینه. هوام داشته باش. هوای زنان این سرزمین داشته باش
اره به خدا مثل پسره من که بچه دومم هست و خدا خواسته بود.نزديک ۴سالشه ولی به خدا مثل نبات شیرینه اصلا ...

😄عزیزم خدا حفظش کنه اره همینجوره

بچه سوم خواهرم ناخواسته بود الان دیگه ۱۱ سالشه باور کنید مثل فرشته هاست خوشگل و مهربون همه عاشقشیم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خواهرشناهم با قرص باردارشد؟

بله ولی حرف ۱۱ سال پیش هست دکتر گفته بود شاید قرص تاریخ گذشته بوده

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞