maryjgolgoli مدیر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 964 عنوان ایا باردارم؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 24 پست دوستان روز ۲۵ دورمم این ماه همش اقدام بودم ببینید با این علایم احتمال داره باردار باشم؟؟خیلی بی حالو بی رمقم، به شدت کسل او پرخاشگر شدم ترشحاتمم زیاد شده، رنگمم میپره ایا امکان داره با این علایم؟ 1400/08/08 | 01:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryjgolgoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 964 پس درست حدس زدم عزیزم علائمت نشون دهنده افسردگی فصل پاییزه با گذر زمان خوب میشی اره همش تنهام چقدر با همسرم سعی کنیم خوش بگذرونیم چقدر پیش مامانم برم. خودمم حدسم افسردگیه خودش خوب میشه؟
angelika72 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 15594 اره همش تنهام چقدر با همسرم سعی کنیم خوش بگذرونیم چقدر پیش مامانم برم. خودمم حدسم افسردگیه خودش خوب ... بله عزیزم حتماصبح ها سعی کن ۹ بیدار بشی شبهام ۱ بخوابی
سحرهستمم عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2870 مرسی مهربون برام دعا کن روحیمو به دست بیارم خدا به زودی خونتون رو پر نور کنه با یه دختر گل 🌷 ببخشید یهو اومد سر زبونم نوشتم دختر پاک نکردم دیگه هر چی که دوس داری بشه 🌷🌷🌷😍😍🌼🌼🌼
maryjgolgoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 964 بله عزیزم حتما صبح ها سعی کن ۹ بیدار بشی شبهام ۱ بخوابی میدونی من ازدواج کردم این شکلی شدم سه هفته خوبم عالی بعد میریم خونه خانوده شوهرم یه هفته حالم به شدت بده بعد خوب میشم این روال ادامه داره همش اگه او یه هفته بیشتر شاد باشم هفته بعدش بیشتر حالم بده
maryjgolgoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 964 خدا به زودی خونتون رو پر نور کنه با یه دختر گل 🌷 ببخشید یهو اومد سر زبونم نوشتم دختر ... خییلی دختر دوست دارم بچه دار بشم این احساس تنهایی که به شدت دارم میره ؟ شما تحربه داری که بگی زندگی ادم چه شکلی میشه؟
angelika72 عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 15594 میدونی من ازدواج کردم این شکلی شدم سه هفته خوبم عالی بعد میریم خونه خانوده شوهرم یه هفته حالم به شدت ... عزیزم نوردرمانی کنبه ویس های دکتر هلاکویی روزی نیم ساعت گوش کن
سحرهستمم عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2870 خییلی دختر دوست دارم بچه دار بشم این احساس تنهایی که به شدت دارم میره ؟ شما تحربه داری که بگی زندگی ... عزیزم من مجردم ولی عاشق بچه هستم و الان میتونم بهت بگم که یه حسی پیامت بهم داد که خیلی خوب بود امیدوارم زودی دامنت سبز شه😍😍😍
maryjgolgoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 964 عزیزم من مجردم ولی عاشق بچه هستم و الان میتونم بهت بگم که یه حسی پیامت بهم ... عزززیزم مرسی ،خودم فکر میکنم شاید الان باردار باشم
سحرهستمم عضویت: 1396/11/06 تعداد پست: 2870 عزززیزم مرسی ،خودم فکر میکنم شاید الان باردار باشم ان شاءالله ولی تا مطمئن نشدی به کسی چیزی نگو انرژی منفی ممکنه بدن
maryjgolgoli مدیر استارتر عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 964 ان شاءالله ولی تا مطمئن نشدی به کسی چیزی نگو انرژی منفی ممکنه بدن تا دو ماه به هیشکی نمیگم