2777
2789
نه اصلا خیلیا همسر و بچه هم دارن زندگیشون بی معنیه بی روحه کسالت اوره تکراریه به نظرم کسی که د ...

میشه پست قبلی منو بخونی و نظرتو بیان کنی ؟ در مورد خواستگار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نچ من که خودم همین سبک زندگیو انتخاب کردم ب نظرم دیگه گذشته از اون زمان ک ازدواج و بچه داری یه مرحل ...

چندسالتونه؟ یه لحظه تصور کن 35 ساله هستی بازم نمیخوای به ازدواج فکر کنی ؟

چندسالتونه؟ یه لحظه تصور کن 35 ساله هستی بازم نمیخوای به ازدواج فکر کنی ؟

۲۲ ام

میخوام ک پارتنر داشته باشم ب هر حال چوب خشک ک نیستم ولی حتی اگه برای مدتی یا همیشه باهم زندگی کنیم هم نمیخوام ازدواج کنم چون حس میکنم ازدواج مثل یه زنجیر به درد نخوره

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
۲۲ ام میخوام ک پارتنر داشته باشم ب هر حال چوب خشک ک نیستم ولی حتی اگه برای مدتی یا همیشه باهم زندگی ...

زنجیر بدرد نخور ؟ منظورتو دقیق میگی ؟ یعنی ازدواج مانع پیشرفتت میشه ؟ نمیذاره به اهدافت برسی؟ م

زنجیر بدرد نخور ؟ منظورتو دقیق میگی ؟ یعنی ازدواج مانع پیشرفتت میشه ؟ نمیذاره به اهدافت برسی؟ م

اینا صرفا عقاید خودمه اصراری به درست بودنش ندارم

ببین تو وقتی یکیو دوس داری باهاش ارتباط برقرار میکنی یواش یواش همدیگه رو میشناسین وقتی مطمئن شدی همونیه که واقعا میخوایش تا وقتی احترام و علاقتون پابرجاست با همدیگه میمونید و  زندگیو کنار هم تجربه میکنین و همدیگه رو کامل میکنید

وقتی هم نخواستید به خوبی و خوشی هرکسی میره پی زندگیش.من نمیفهمم چه نیازی به قید و بند قانونی هست اینجا؟ازدواج برام مث این میمونه ک انگار تو طرفو ب اسم خودت کردی و یه چیز سفت و سختیه.خیلیا حس میکنن همین ک ازدواج کردن دیگه همه چی تمومه و هر کس هرطوریکه دلش بخواد رفتار میکنه و کلا عوض میشن

من با رابطه داشتن مشکلی ندارم.با قرار و مدار بیخودی ب اسم ازدواج مسئله دارم

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...