2777
2789
عنوان

یه چشم سومی قوی بیاد کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 166 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم دارم شوخی میکنم باهات من چشای خودم کوره وای به حال سومش

😂😂😂دیوانه

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

واقعن چشم سومی ؟؟  آخه یه سوال دارم تو این زمینه

منم خیلی سوال دارم حتی به سرم زده برم چشم سوممم بازکنم

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بپرس

من معصومم خونوادم راضی ب ازدواجم با محمد میشن؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
منم خیلی سوال دارم حتی به سرم زده برم چشم سوممم بازکنم

من یه وقتایی وسط پیشونی یه فشاری وارد میشه خود به خود 

درد نمی‌گیره انگار داره سوراخ میکنه جمجمه مو 

وقتایی که سعی میکنم مدیتیشن کنم

آرزوی قشنگترین ها برای تویی که داری اینو میخونی گلی ❤🌱
فک کنم یه دختر با قد متوسط رو به بالا 

اره قدم متوسطه البته رو به پایین،😂 کوتاهم