یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28233 عنوان 🛑عوارض واکسن سینوفارم🛑 1083 بازدید | 44 پست بعد تزریق واکسن چه علایمی داشتید؟ من چندروز پیش دوز دوم رو زدم یکی دوروزه حالت تهوع و بی اشتهایی دارم عوارض واکسنه آیا؟ بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿 1400/08/07 | 01:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 اره برا واکسنهمن ک علائمی نداشتم جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 ممکنه من سرگیجه و خواب آلود بودم روز اولم قلبم درد میکردپشیمون شدم از زدنش خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28233 اره برا واکسنه من ک علائمی نداشتم اطرافیان تون این علایم رو داشتن؟ بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
eshghduni عضویت: 1398/12/05 تعداد پست: 6715 من که دوز اول رو زدم مردمو زنده شدم حتی دکتر گفت کردنا گرفتی بهم فاویپیراویر داد که معدمو داغون کرد الان بعد یکماه دوباره مریضم شدید کرونا گرفتم نه بویایی دارم نه چشایی هنوزم نتونستم دوز دوم رو بزنم
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28233 ممکنه من سرگیجه و خواب آلود بودم روز اولم قلبم درد میکرد پشیمون شدم از زدنش منم بیحالی و ضعف هم داشتم بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
mre76 عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 994 قلبم درد میکرد الانم همش حالت تهوع دارم پریودم ۶ روز عقب افتاد ک فهمیدم از عوارض همون ب اصطلاح واکسنه تو با من چه کردی ک نگاهی جز نگاهت بر دلم معنا ندارد..
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28233 ن عوارض واکسن نی حامله ای🙄😂 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28233 قلبم درد میکرد الانم همش حالت تهوع دارم پریودم ۶ روز عقب افتاد ک فهمیدم از عوارض همون ب اصطلاح واکسن ... منم همه این علایم رو دارم🤪🤪 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
gojira عضویت: 1397/11/11 تعداد پست: 26403 قلبم درد میکرد الانم همش حالت تهوع دارم پریودم ۶ روز عقب افتاد ک فهمیدم از عوارض همون ب اصطلاح واکسن ... چه جالب منم قلب درد داشتم دز دومو زدیمن میخوام نزنم☹ خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚 باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 اطرافیان تون این علایم رو داشتن؟ بله جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28233 من که دوز اول رو زدم مردمو زنده شدم حتی دکتر گفت کردنا گرفتی بهم فاویپیراویر داد که معدمو داغ ... چه بد امیدوارم زودتر بهبود پیدا کنید بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
سلطان_غم عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 10163 من دوز اول مشکل نداشتم دوز دوم زدم دوروز بعدش پا درد دارم تا الان نمیدونم چمه انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم