2777
2789

از بچگی خیلی اذیت شدم ازدواج کردم فکر کردم راحت شدم اوایل عالی بود همه چی خلاصه میگم یه بچه  یک ونیم ساله دارم شوهرم از وقتی بچم دنیا اومده سر کار نمیره خودم دوماهه دارم میرم سر کار وقتی دعوامون میشه میزنه فحشای جنسی بهم میده جاشو جدا کرده اگر بخوام جداشم چون از لحاظ مالی پولی ندارم مجبورم برم خونه بابام که اونم امروز یه حرف جنسی بدی بهم زد آخه چقدر نامردن من به کی تکیه کنم جای من بودین چیکار میکردین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سعی کن ریشه مشکلات زندگیت رو پیدا کنی 

ببین دلیل بی احترامی کردن شوهرت چیه؟

چرا سرکار نمیره؟

تلاشت رو بکن تا زندگیت رو دوباره بسازی 

اما اگه به هر دلیلی نشد و خواستی بری دنبال طلاق هم تموم حق و حقوقت رو از همسرت بگیر هم از قبلش یه پسنداز خوب داشته باش که مستقل باشی 

✨🤍...Be what you are

اول سعی کن ریشه مشکلات زندگیت رو پیدا کنی  ببین دلیل بی احترامی کردن شوهرت چیه؟ چرا سرکار نمی ...

خواهر عزیزم ایشون هیچی ندارن من به نجابت و خوش اخلاقیش که زبان زد بود جواب بله دادم هیچی ازشدنمونده خیلی دارم تلاش میکنم شماهم برام دعا کن

خواهر عزیزم ایشون هیچی ندارن من به نجابت و خوش اخلاقیش که زبان زد بود جواب بله دادم هیچی ازشدنمونده ...

امیدوارم مشکلات زندگیت حل بشن و بهترینها سر راهت قرار بگیرن🧡❤

✨🤍...Be what you are

مگه نمیگی سر کار میری؟ اگه شوهرت سر کار نره و بزنه چرا بمونی؟ جاشم که جدا کرده؟ 

کجا برم ؟خونه بابامم خبری نیست باید یه پولی دستم باشه بتونم خونه بگیرم تازه یه مشکلم اونموقع دارم بچمو پیش کی بزارم برم سرکار؟

سلام ببخشید خیلی رک و پوست کنده نظرم رو میگ م.

اول توکلت به خدا باشه، دوم طبق گفته خودتون بنظرم اینجور زندگی ارزش نداره، زن بره کار کنه، شوهر بخوره بخوابه، زور هم بگه، تهمت هم بزنه. خودتو اسیر کردی که چی؟ طلاقت رو بگیر، شک نکن مجردی بهتر از اینجور زندگیه اقلا میری سرکار پول واسه خودت در میاری، فرض کن دانشجو هستی و خوابگاه زندگی میکنی و شاغل هم هستی برا خرج و مخارج زندگیت ، ان شاءالله شوهر خوب و باشعور و اهل کار و زندگی نصیبت میشه، گناه کبیره که نکردی ادامه بدی باهاش، بهش بگو حرف حسابت چیه؟ من زندگیمو دوست دارم میخوام با هم مثل اوایل زندگی کنیم، اما اگه تو منو نمیخوای، از راه قانون طلاق پیگیر شو. بچتون تا کوچیکه تکلیف خودتون رو مشخص کنین بهتره، بزرگتر و داناتر بشه گناه داره، هر چند طفل معصوم الانم بین شما گیر افتاده، ولی از همین الان دنبال روش اساسی باش. خودتو داغون تر نکن، اینقدر مثل شما مورد هست و بوده، جدا شدن هر کدوم راه خودشون رو پیش گرفتن، خونه بابات هم نهایت تا طلاق کامل مجبوری برو، یا اصلا میتونی تو خوابگاه زندگی کنی فقط مشکل الان کروناست و معلوم نیست خوابگاه باز میزارن، نمیزارن، و... طلاقتو بگیری طبق قانون برا خودت ازاد هستی، یعنی حتی بابات هم نمیتونه دخالت کنه تو ازدواج دومت. ان شاءالله که شما بانوی فهمیده و عاقلی هستی و حرمت خونواده پدریتو مخفوظ میزاری، و ان شاءالله خدا پشت و پناهتون هست. 

توکل بر خدا کن، کفایت میکند حتما.

کجا برم ؟خونه بابامم خبری نیست باید یه پولی دستم باشه بتونم خونه بگیرم تازه یه مشکلم اونموقع دارم بچ ...

پولهاتو پس انداز کن 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️