2777
2789
آره ایشالا که یه اتفاقی بیوفته یا خواهر شوهرت ازدواج کنه که بعید میدونم و یااااا چون پدر شوهر و مادر ...

انشالله ،الان شوهرم گفت من همه حساتو درک میکنم برات ارامش میارم برا همیشه از این فازا بیای بیرون نمیدونم میخواد چیکار کنه ؟ اصلا مگه کاری میشه کرد ولی خیلی ارومه او مصمم 

انشالله ،الان شوهرم گفت من همه حساتو درک میکنم برات ارامش میارم برا همیشه از این فازا بیای بیرون نمی ...

شاید به فکر بچس😐 بچه اینا نیاری تو این شرایط 

خوبی کن و خوش باش زِ آرامشِ وُجدان ،، بُگذار بگویند کِ فلانی بَدِ دُنیااااااااستシ🤌🏼♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید به فکر بچس😐 بچه اینا نیاری تو این شرایط 

الان چه ربطی داره ارامش قول داده میگه از این فازا میارمت بیرون چه ربطی به بچه داره  میگه من همه چی رو میدونم حقو کامل بهت میدم میگه تا دوماه دیگه خودت میای میگی ، اون دفعه هم گفت تعهدمو ثابت میکنم کرد

الان چه ربطی داره ارامش قول داده میگه از این فازا میارمت بیرون چه ربطی به بچه داره  میگه من همه ...

اوکیه، همه چی درست میشه ناراحت نباش 

خوبی کن و خوش باش زِ آرامشِ وُجدان ،، بُگذار بگویند کِ فلانی بَدِ دُنیااااااااستシ🤌🏼♥️
اوکیه، همه چی درست میشه ناراحت نباش 

خودمم به شک انداختی من هی میگم این اخه میخواد چیکار کنه ، نکنه فقط تنها تغییری که بخواد بده بچس 

نکنه نخواد کاری بکنه فقط فکرش این باشه؟؟

خودمم به شک انداختی من هی میگم این اخه میخواد چیکار کنه ، نکنه فقط تنها تغییری که بخواد بده بچس  ...

خب ازش واضح بپرس جادو که نمیتونه بکنه😐😑 بگو قشنگ توضیح بده قراره چیکار کنی تا خیالت راحت شه 

ببین یا بچس یا اینکه می‌خواد ببرتت یه شهر دیگه یا یه دعوایی چیزی را بندازه بین خودشو و خانوادش که کلن نرید اونجا یا ام که بچه بیاره سرتو گرم کنه و ...

خب ازش واضح بپرس جادو که نمیتونه بکنه😐😑 بگو قشنگ توضیح بده قراره چیکار کنی تا خیالت راحت شه  ...

الان نسبت به شش ماه پیش عجیب دوست داشتنش بیشتر شده بهم خودم تعجب میکنم به شدت اروم تر شده چیز خاصب نمیگه میگه اصولی درست میکنم

الان نسبت به شش ماه پیش عجیب دوست داشتنش بیشتر شده بهم خودم تعجب میکنم به شدت اروم تر شده چیز خاصب ن ...

خب شاید خیلی دوست داره و بهت وابستست میترسه صبرت تموم شه بری داره بهت دلگرمی میده و بیشتر ابراز علاقه میکنه چون ترس از رفتنت داره 

ولی تو ازش بپرس