2777
2789
عنوان

قند بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 42 پست
۶ هفته برام دعا کن.ان شاالله نی نی تو سالم به دنیا بیاری.بدون هیچ مشکلی

انشالله آمین ممنون عزیزمی انشالله سالم  بغلش کنی عزیزم. 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه رعایت نکنی خب بالا میره... مال هفته نه 98 بود یا 99 دکتر بهم ده روز رژیم شیرینی جات  داد بع ...

خوب یعنی چند شده بود دکتر گفت اوکیه 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من هفته 35به خاطر فشار بالا و دفع پروتئن بستری شدم. ولی ازم آز قند نگرفتن. سه مرحله ای هفته 28هم خوب بودم. قندم نرمال بود. الان فقط نمک نمیخورم. ولی یه مدت به شدت تکرر ادرار داشتم. به دکترمم گفتم گفت طبیعیه وبه قند شک نکرد. الان البته بهترم. بنظرتون قندمو چک کنم.؟من چون بچم وزنش کم بود خیلی شیرینی جات میخورم. الان هفته 36 هستمالبته اخر 36

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
منم دوست دارم ولی اصلا نمیخورم خطرناکه

از امروز باید ترک کنم 

نمیدونم دلستر هم همون اندازه خطر ناکه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
من هفته 35به خاطر فشار بالا و دفع پروتئن بستری شدم. ولی ازم آز قند نگرفتن. سه مرحله ای هفته 28هم خوب ...

کلا چیا بخوریم چیا نخوریم که هم بچه رشد کنه هم قند نگیریم.میشه راهنمایی کنی

خدایاشکرت❤️🙏
اونم قند داره مواظب باش

وااای نمیدونم چمه فقط چیزای شیرین و خنک 

دلستر 

نوشابه رانی  میخورم با عذاب وجدان

کلا چیا بخوریم چیا نخوریم که هم بچه رشد کنه هم قند نگیریم.میشه راهنمایی کنی

به من گفتن مغزیجات و گوشت وتخم مرغ بخور. کلا مصرف نمک و شیرینیجات مصنوعی رو محدود کن

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
چندماهته

۱۱ هفتمه