2777
2789
ععععع مبارککک باشهههه  بعد عمل میای اینجا توضیح بدی که‌چیجوری بودد  شمام لنز میزنی؟۶ ماه ...

مرسی عزیزم حتما 

ن من اصلا تاحالا لنز استفاده نکردم از این چیزا اینقد میترسم که خخخ

کاربری ۹۶ تعلیق شده   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ععععع مبارککک باشهههه  بعد عمل میای اینجا توضیح بدی که‌چیجوری بودد  شمام لنز میزنی؟۶ ماه ...

اگ منظورتون بعد عمله تا ی هفته لنزو ب عنوان پانسمان داخل چشم میزارن 

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
اهاااااخبب پسس خوبه اووو ۶ ماههه من میخاستم اگه بشه ۱ ماه دیگ برم عمل.شمام لنز میزدی؟۶ماه کامل لنز ...

عینک میشه

حالا برو از دوترت بپرس شاید مال من چون لازک بود گفت ۶ ماه 

فمتو مراقبتش کمتره

من اصفهانم پیش دکتر رزمجو  دکترم بهم مشاوره نداد کارش خیلی عالیه منم دیگ بهش اعتماد کردم

اهااا منم دکتری که میخاستم برای عمل خودش مشاوره نمیداد تیمش بودن ولی خب معاینه اینا میکردن

اهااا منم دکتری که میخاستم برای عمل خودش مشاوره نمیداد تیمش بودن ولی خب معاینه اینا میکردن

دقیقا منم دکترم همینجوریه 

معاینه شدم رفتم چشممودید نوشت واسع عکس حتی عکس و ک آوردم خودم باز نرفتم پیش دکتر دیده بود گفت میتونی عمل کنی 

کاربری ۹۶ تعلیق شده   
دقیقا منم دکترم همینجوریه  معاینه شدم رفتم چشممودید نوشت واسع عکس حتی عکس و ک آوردم خودم باز ن ...

ممیپرسیدی میتونی فمتو کنی یا نه من خودم‌پرسیدم گفت اره میتونی فمتو بهتره اگه هزینش برات مشکل نباشه

راضی هسین ؟؟ من شنبه نوبت لازک دارم 

خیلی راضیم شمارم صفر شده اصلا هم درد نداشت 

فقط این ک بعد از عمل حتما حتما قطره هاتو جدی بگیر ب موقع بریز مخصوصا اشک مصنوعی رو 

بیرون هم تا جایی ک میتونی تا ۳ ماه نرو 

من تابستون بود عملم نشستم جلوی پنکه و کولر سوزش چشم گرفتم دکتر گف از خشکی چشمت زخم شده دوباره پانسمان کرد واسم یک هفته

اشک مصنوعی و تو باد و سرما نبودن خیلی مهمه