2821
2789
بچه ها عجله بده ولی میدونیدمن مشکل زیاددارم پسرم همش میگه بچه توشکمته  خدابه همه کمک کنه

انشالله که بارداری عزیزم بعده موعدت بازم بیبی بزن فقط ریلکس باش اصلا استرس نداشته باش استرس برا تشکیل نطفه خیلی بده

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه ها عجله بده ولی میدونیدمن مشکل زیاددارم پسرم همش میگه بچه توشکمته  خدابه همه کمک کنه

استرس خودش مانع بارداری میشه اصلا ن استرس داشته باش ن ب چیزی فکر کن انشالله ک ب زودی باردار میشی

دیگه بادابادهرچی خدابخوادممنونم ازهمتون که جواب منودادین عاشقتونم ❤️❤️❤️💋💋💋

قربونت عزیزم ان شاالله ناامید نمیشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍