2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 28 پست
کجا زندگی می کنید 

تهرانم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
تهرانم

دیوونه تو دختر زیاد بخوری یهویی بشه ۳۹۰۰ چی...فامیل ما بچه اول ۴۲۰۰ مجبورش کردن طبیعی بیاره ها...تو که قند داری همینجوریم وزن جنین میره بالا...بعد تو که فوبیا زایمان طبیعی داری..چجور میخوای هر روز زایمان ی نفر رو قبول کنی ...چجوری  دلت میاد تیغش بزنی و بعدش بخیه..از الان کنار بیا

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوونه تو دختر زیاد بخوری یهویی بشه ۳۹۰۰ چی...فامیل ما بچه اول ۴۲۰۰ مجبورش کردن طبیعی بیاره ها...تو ...

نه بابا نمیخورم زیاد ..همینجوریشم قندم بالاس‌..ولی بخاطر قندم وزن بچه یه خورده بالاتر از نرماله گفتم شاید تا دنیا بیاد به ۴ کیلو برسه و خودشون سزارینم کنن و دیگه زیرمیزی ندم

بمیرمم طبیعی نمیارم😑

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
دیوونه تو دختر زیاد بخوری یهویی بشه ۳۹۰۰ چی...فامیل ما بچه اول ۴۲۰۰ مجبورش کردن طبیعی بیاره ها...تو ...

تو کی میری برا زایمان؟ طبیعی یا سزارین؟

تو کی میری برا زایمان؟ طبیعی یا سزارین؟

من که دیروز دکتر بودم ..دهانه رحمم کم شده..دکتر آمپول پروژسترون نوشت...دوباره آمپول تشکیل ریه جنین..فک نکنم به آخر آبان برسم..گفت زایمان زودرس میشی..الانم فقط خوابیدم

من که دیروز دکتر بودم ..دهانه رحمم کم شده..دکتر آمپول پروژسترون نوشت...دوباره آمپول تشکیل ریه جنین.. ...

دقیقا هفته چندی الان؟

چجوری میفهمن دهانه رحم کم شده؟

دقیقا هفته چندی الان؟ چجوری میفهمن دهانه رحم کم شده؟

چون انقباض داشتم...درد زایمان...دکترم سونو واژینال نوش‌‌‌..طول سرویکسم از ۳۳ اومده ۱۹

چون انقباض داشتم...درد زایمان...دکترم سونو واژینال نوش‌‌‌..طول سرویکسم از ۳۳ اومده ۱۹

وای خیلی طول سرویکست پایینه😑😑😑

بخاطر همین گف تا دوهفته دیگه شاید زایمان کنی..واسه همین آمپول تشکیل ریه جنین نوشته..

چن هفته میشی دو هفته دیگه؟ اگه تا ۳۷ برسی خوبه

چن هفته میشی دو هفته دیگه؟ اگه تا ۳۷ برسی خوبه

الان ۳۴ هستم..بازم توکل برخدا..شایدم زودتر اومد..با این دردهایی که من دارم...به خودش محمدم رو سپردم

الان ۳۴ هستم..بازم توکل برخدا..شایدم زودتر اومد..با این دردهایی که من دارم...به خودش محمدم رو سپردم

انشالله که سر وقتش بیاد ولی زودترم بیاد مشکلی نیس که ..همه چیش کامل شده دیگه تقریبا

انشالله که سر وقتش بیاد ولی زودترم بیاد مشکلی نیس که ..همه چیش کامل شده دیگه تقریبا

ایشالا....توکل به خدا..تا اینجاشم خدا کمکم کرده.من هفته ۶ خونریزی داشتم..هفته ۱۰ تا ۱۲ لکه بینی و جفت و پایین...ایشالا بازم خدا کمکم کنه ...خیلی سختی کشیدم

ایشالا....توکل به خدا..تا اینجاشم خدا کمکم کرده.من هفته ۶ خونریزی داشتم..هفته ۱۰ تا ۱۲ لکه بینی و جف ...

منم مث تو لکه بینی زیاد داشتم..جفتمم پایین بود...هماتومم داشتم...کرونا و قند بارداریم به کنار😑

اخیرا دوباره لکه بینی داشتم ولی دیگه جدیش نگرفتم خودش خود به خود رفع شد..کلا بیخیال شدم...انشالله که نینی های خوشگلمون صحیح و سلامت بیان بغلمون😍من دیگه واقعا بی تاب شدم برا دیدنش