2777
2789
آشناهاتون  تو این کارن؟ یا همینجور الکی میگی🤭😂 خودمم حس میکنم مژه بهتره مواد ولوازمش به اندا ...

چرا باید الکی بگم 

مژع سختی کار دار 

لما ب مرور دستت تند میش 

از طرفی هر دو هفتع س هفتع مژه میریزع میری ترمیم  زود ب زود میری 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان راضی؟ مشغول‌به کاری یانه؟

مدرکموگرفتم وایمیستم دستیاری رایگان هرموقع ک بتونم سالنشم خیلی پرمشتریوبزرگه حیف نمیتونم بابچه کارکنم فعلاازخونه میخام شروع کنم بعدصنذلی اجاره کنم اگراون سالن کارکنم روزی کم کم۲تومن کمشو میگم درمیارم

ولی راضیم سختی داره ولی عیبنداره

رنگ ولایتhaircolorist
چرا؟ در ماه چقد برات میمونه مثلا؟

صفر تومن سا میشه پول مواد یا اجاره سالن ولی مواد ابرو یا کراتین خیییلی کمتر از ناخونه و این ک متقاضی مخصوصا ابرو تا سن ۶۰‌ هم‌میره از طرفی ابرو دیگه جزو واجبات شده برا همه ولی ناخن نه 

کارای تاتو مثل بدن ابرو فیبروز این حرفا چیزیه که همیشه مشتری داری ناخن منطقه خاص میخواد واسه کار 

مژه هم والا تو شهر ما کم استفاده میشه نهایت چندبار بزنن بیخیال بشن ولی تاتو چیزای عین تاتو ول‌کن نیست پیر و جوون دنبالشن

کراتین هم خوبه فعلا رواجش زیاده ولی خب مثلا عید اینا مشتری خوب میاد همون تاتو چیزای عین تاتو همیشه مشتری داری 

کارای تاتو مثل بدن ابرو فیبروز این حرفا چیزیه که همیشه مشتری داری ناخن منطقه خاص میخواد واسه کار&nbs ...

به اونم فکر کردم ولی من طراحیم زیاد خوب نیست میترسم دیر یاد بگیرم یا بعد مدرک گرفتن از پسش برنیام😅😅😅

[QUOTE=213300423]به اونم فکر کردم ولی من طراحیم زیاد خوب نیست میترسم دیر یاد بگیرم یا بعد مدرک گرفتن از پسش برنیام ...[/QUO

پس اگه قراره بین ناخن و مژه باشه چون تو شهر ما به ناخن اهمیت میدن قطعا ناخن 

مژه هنوز خوب جا نیافتاده ناخن بچه کوچیک هم میاد ژلیش کنه ولی مژه افراد خاص خودم اجازه ندارم مژه بکارم ولی میتونم ناخن بکارم مژه رو به عنوان تنوع مردم استفاده دارن تو بیا اول ناخن انجام بده بعد برو تو کار رنگ مو چون دخترل فاکتور بگیریم الان چشمو هم چشمی زیاد شده تنوع رنگ مو هم زیاد دستمزد هم بالا یعنی زنا مرتب دارن موهاشون رنگ های جدید میزنن