2777
2789
عنوان

کمک پرستار چکار میکنه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9885 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری تو گروه واسه ما فرستادن ، بردن ملحفه به رختشور خانه، کمک به بیمار واسه بلند شدن، لگن گذاشتن ...

اون واسه کمک بهیارو پایین تراشه 

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

اینجوری تو گروه واسه ما فرستادن ، بردن ملحفه به رختشور خانه، کمک به بیمار واسه بلند شدن، لگن گذاشتن ...

عع

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
جدی کمک پرستار فکر کردم پنج شش تومن بگیره

کمک پرستار میشه بهیار بهیارم هشت تومن یا بیشتر میگیره کمک بهیارم ک همین کارایه خدماتو میکنه غیره تمیز کاری ۶ تومن یا هفت

درست است که بعضی از آدمها قله ها را فتح میکنند واین ستودنی است، اما کسی که خودش را از قعر دره به نیمه کوه رسانده، شایسته تحسین بیشتری است

منم مثل شما فکر میکردم ولی شرح وظایفی که فرستادن واسمون این بود که بهیار حق تزریق و سرم داره اما کمک ...

کمک پرستار نشنیدم ن دیدم 

اره شهر ما که اینا رو داد واسه شرح وظایف کمک پرستار

هیی حداقل پول خوب بدن مهم نیست 

شد شد نشدم نشد کاری از دستم برنمیاد😂والا چ توقع ها دارید از ادم مثلا میخواستی بگم فدا سرم؟؟🤣🤣
بنظرتون ارزش داره یکی بخونه؟ برا دانشگاهشم تو استان ما جوری ک شنیدم ۵ ،۶ تومن میگیرن بعدش ی ازمون ه ...

دقیقا مثل شهر ما، من که نرفتم والا رختا رو رختشور ببری لگن بزاری زیر بغل بیمار رو بگیری و داروهای پرستار رو مرتب کنی اموزش نمیخاد دیگه5-6تومنم بدی، اگه حقوقش خوبه برید بنظرم 

2790
2778
2791
2779
2792