2777
2789
تو خودبیمارستان باید تکون نداد حرفم نزد من اومدم بیرون انگار زلزله اومد باهمه حرف میزدم میخندیدم

هرکی یه طوریه من رفتم سرم زدم کلی قهوه خوردم تا خوب شدم خواستن دوباره بستریم کنن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای من درد دومی خیلییی کمتر بود اصلا قابل مقایسه نبود  اولی 10 روز افتادم نمیدونم چرا دومی رو ...

خوش بحالت من از ترسش دیگه بچه نیاوردم طفلی یچه ام تنهاس هم بازی میخاد من ترس زایمان نمی‌ذاره 

خوش بحالت من از ترسش دیگه بچه نیاوردم طفلی یچه ام تنهاس هم بازی میخاد من ترس زایمان نمی‌ذاره 

منم واسه تنهایی بچه ام خیلی نگران بودم چون خانواده ام کنارم نیستن منم جایی نمیرم زیاد واسه همین تصمیم گرفتیم یه بچه دیگه بیاریم ولی خیلی میترسم 

ب من گفته بودن هشت ساعت دقیق همون زمان ک سوند و میکشن راه میبرن و غذا میدن

ب من گف ۴

ک من اصلا گوش ندادم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
هرکی یه طوریه من رفتم سرم زدم کلی قهوه خوردم تا خوب شدم خواستن دوباره بستریم کنن 

🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕🤕

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من که اولی مردمو زنده شددم اه چیه زایمان هیچوقت دیگه نمیخوام زایمان کنم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب