2777
2789
منم نمیتونستم تکون بخورم درد داشت موقع تکون خوردن، یه کمربند بعد عمل بخر، محکم ببند، از بالای بخیه، ...

من حتی یه سرفه نمیتونستم بکنم میترسم سر دومی بدتر از اولی بشم

جدی؟ کجا باید تهیه کرد؟

اون جا بخیه که درد نداره فقط اون مواد بی حسی که میزنن بعدش میره توسر ادم سر درد میگیره میخواد خون گریه کنه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درد نداره ک

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من سزارین نشدم دوبار ولی دو بار عمل شدم دومی خیلی سرحال تر بودم ابجیمم دوتا سزارین کرد اولی داغون بود دومی تنهایی ب نی نی و دختر اولش میرسید نگران نباش گلم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  
منم اولی پمپ درد داشتم اصلا چیزی نفهمیدم حتی شیاف پرستار خواست بذاره گفتم درد ندارم نذاشت برام

پمپ درد رو یه سریا میگن بستگی به دوز داروش داره اگه کم باشه خوب نیس

اون جا بخیه که درد نداره فقط اون مواد بی حسی که میزنن بعدش میره توسر ادم سر درد میگیره میخواد خون گر ...

نباید سرتا۴ساعت تکون داد من انقد تکون دادم بعد اومدم خونه مردم ازسردرد هی فشارم میوفتاد میرفتم سرم میزدم

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اون جا بخیه که درد نداره فقط اون مواد بی حسی که میزنن بعدش میره توسر ادم سر درد میگیره میخواد خون گر ...

سردر بخاطر تکون دادن سر و پا نباید ده ساعت تکون بدی من تکون ندادم اصلا هم سردرد نشدم

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

من سر بچه دومم ک پارسال بود زایمانم(ک دوتاش هم سزارین بودم)درد کمتری داشتم نسبتا...البته  با پمپ درد....

ناگفته نماند ک دوروز بعد زایمانم بالا میوردم با اون بخیه ها خیلی درد داشت من فک میکردم مال پمپ درد باشه ک احتمالا اوکی نبوده برای من...

#ایران🖤