2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درباره هورا نشنیدم 

ولی یکی بود میگفت امیرحسین ها خیلی خوشگل میشن ولی خیلی هم شیطون..باور نکردم

پسرم خیلی خوشگله ولی پدرمو دراورده اصلا آروم نیست خیلی شر میسوزونه😑

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

هورا به معنی زن سیاه چشم بهشت

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

خخخخ من جررر خوردم با این طرز تفکرت ...آره الان من خودم هوراس اسمم شیطونم 

👿👿👿

چهار سال خواننده ی خاموش بودمهر وقت دیدی حق با تواه ریپ نزن مرسییی😅😅 هر کجا دیدی تاپیک جالبه تگم کن😃😃
مثل زهرا ها که همه بدبختن ما هرچی زهرا داریم بدبختن

چه جالب تو خانواده ما واسه مریما خیلی اتفاقات بدی میفته تو زندگیشون یا همش گرفتاری دارن🥺

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
مثل زهرا ها که همه بدبختن ما هرچی زهرا داریم بدبختن

ن من ی زهرا میشناسم خوشبخت ترینه ایشالله خدا خوشبخت ترش هم بکنه😍

چهار سال خواننده ی خاموش بودمهر وقت دیدی حق با تواه ریپ نزن مرسییی😅😅 هر کجا دیدی تاپیک جالبه تگم کن😃😃
چه جالب تو خانواده ما واسه مریما خیلی اتفاقات بدی میفته تو زندگیشون یا همش گرفتاری دارن🥺

خخخ تلقین میکنید ما اسم آبجیمو میخواستیم بزاریم زینب بعد عمم نزاش گف زینبا بدبخ میشن😑

خخخ تلقین میکنید ما اسم آبجیمو میخواستیم بزاریم زینب بعد عمم نزاش گف زینبا بدبخ میشن😑

من اسمم زینبه الحمدلله زندگیم خوبه😊دوست خودمم زینبه با یه فرد پولدار ازدواج کرد الان زندگیش از این رو به اون رو شده👀

من اسمم زینبه الحمدلله زندگیم خوبه😊دوست خودمم زینبه با یه فرد پولدار ازدواج کرد الان زندگیش از این ...

میگم ک تلقینه دیگ....ایشالله خوشبخت نرین باشی گلی

طرز فکر من نیست که شنیدم پرسیدم ببینم درسته یا نه

شوخی میکنم گلم ب هرحال سایت تبادل نظره دیگ