2777
2789
عنوان

لغو کاربری☺💔

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 45 پست

خودشون میخوان حذف بشن

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودشون میخوان حذف بشن

نه خواهش میکنم 

@دخترک_خسته 

این کاربرو لغو نکنین من بجز اون خواهری ندارم لطفا

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
منم لغو کنین لطفا

معصومه نمیبخشمت....... 

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

لطفا کاربر @دخترک خسته رو لغو نکنین لطفا😭

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

من بجز اون خواهری ندارم🙂🙂💔💔💔💔😭

لطفا کاربر @دخترک خسته رو لغو نکنین لطفا😭 @نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3   &n ...

عزیزم زمانی که خودشون درخواست میدن من باید انجام بدم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

ارزش نداشتم برات🙂

مرسی واقعا🙂

نمیبخشمت آخرین حرفم

عزیزم زمانی که خودشون درخواست میدن من باید انجام بدم

حق دارین عزیزم اما من خواهری بجز اون نداشتم 

🙂🙂🙂🙂🙂🥀

مرسی خسته نباشید عزیزم🙂❤

@سیلام    

هوففف دیگ حالم بهم میخوره از همتون

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
هوففف دیگ حالم بهم میخوره از همتون

حتی من🙂

خودم میدونم 

من یه آشغالم🙂🥀

حتی من🙂 خودم میدونم  من یه آشغالم🙂🥀

بسع یلدا تمومش کن بخدا خسته شدم خودم از صبح مدرسه بودم الانم ک شماها اینجوری میکنید 

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  
بسع یلدا تمومش کن بخدا خسته شدم خودم از صبح مدرسه بودم الانم ک شماها اینجوری میکنید 

فقط بهم بگو منظورت من بودم🙂

فقط بهم بگو منظورت من بودم🙂

میش همه چیو ب خودت نگیری؟؟؟

ن با تو نیستم با .....

هر دفع لغو میزنن دوباره برمی‌گردن همون اشو همون کاسه