2777
2789
عنوان

تک فرزندا چه خبر 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 79 پست
چند سالته من ۳۹ سالمه تک فرزندم راضیم خودمم یه بچه دارم بیشترم نمیخوام طرفدار سرسخت تک فرزندی هس ...

چه خوب .از سال ۸۹عضوید و افکار اینجا شما رو تحت تاثیر نگذاشته. والله اینجا یه نطرسنجی میذارن که بچه بیارم یا نه همه با تشویق میگن حتما برو بیار .هیچی دیگه همون شب طرف میره اقدام می کنه چند روز بعد می بینی تاپیک بارداری زده😆

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه برادر دارم ولی دلم میخاست تک باشم یا لااقل یه خواهر داشتم ن داداش😐😐😐

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
۱۵ سالم که نبوده وقتی عضو شدم ۲۷ سالم بوده الان جو بچگانه است اونموقع یه سری افراد پخته و عاقل عصو ...

بسیار جو مضخرف و بچه گانه ای داره الان .به هیچ کسم نمیشه گلایه کرد نی نی یارم طرفدارشونه بخدا اکثر این دخترا که تاپیک میزنن ۱۳چهارده سالشونه همین ظهر یه دختربچه عکس گذاشته بود می گفت خوسگلم؟با پنجاه من سیبیل،🤣بعد می گفت چکار کنم مامانم راضی شه سیبیلام بزنم ۱۳سالش بود بنده خدا و یه کاربر فعال تو تاپیکا