2777
2789
عنوان

اومدم مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 85 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چشم

چشمت بی بلا

دین من عقلمه... خدای من قلبمه...ادمه معتقدی نیستم.. هرچی که از نظرمن منطقی وعاقلانه اس ومیتونم با عقلم قبولش کنم بهش ایمان دارم به چیزایی که تحمیل شده و منطقی نیست ایمان ندارم.... خدای من تو قلب و وجدانمه.... بهشت وجهنم تو همین دنیاست... هرکارخوب وبدی کنید نتیجه شو همین دنیامیبینید...دوری از  تهمت ودروغ وغیبت نمازه منه... حلال وحرام هم روزه من....❤️
الان که کروناست باز قسمت زنونه همون قدر شلوغه و هل میدن  یا بیایم خلوت و نیاز به هل نیست

یه ساعتایی خلوته.ولی کلا نرده کشیدن دیگه هول نمیدن ولی اجازه ی توقف نداری تا برسی ب ضریح نهایتا دست بکشی و بری

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
سلام از طرف من بهش بگو ببخشم که بهت گفتم دیگه منو نطلب نمیام دیگه..بچه هام دوسدارن بیان 😢

خدا قسمتتون کنه

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
التماس دعا لطفا دعا کن تو امتحان فردام قبول بشم دعا کن خونمون فروش بره و بتونیم خونه ای که مد نظرم ...

چشم

مرسی جانم  حاجت رواشی💛

ممنون

توروخدابرای حاجتروایی منم دعاکنید .انشالله حاجترواباشید.🙏🙏🙏🙏🙏🙏

چشم

عزیزم میشه امام رضارو ب جوادش قسم بدی ک یه پسر سالم بهم بده یه عمر دعات میکنم عزیزم 

چشم عزیزم