2777
2789
عنوان

یه آدم باید انقد بیشعور باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 29 پست
ازدواج کردن خواهرتون؟ همه چی به وقتش عزیزم این کارش اصلا درست نبود 

بله 

قدر هم‌دیگرو الان نمیفهمید💔

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه ببخشید بعضی ها اینجوری ان دیگه ،خواهر بزرگ منم که بزرگترین بچه خونوادس تو فضای مجازی مثل بچ ...

با فعالیتش مشکلی ندارم حداقل عکس خوب بزاره بابام فکر میکنه عکس برای خودمون میمونه نه اینکه کسی ببینه شوخی میکنه بامزه رفتار میکنه این گرفته چون خودش خوب افتاده گذاشته استوری 

اخی عزیزم درکت میکنم اخه چ طور دلش میاد با پدرش این کار کنه

میدونی چیز طنزی هم ننوشته ها اما بابام حالتش اصلا خوب نیست ،واقعا مغزم داره سوت میکشه پیش خودش یخورده فکر نکرده

بابای اونم هست عزیزم.فکر کنم ایشونم اندازه شما دوسشون داره!

حتما داره منکه نمیگم نداره اما کارش اصلا درست نبود اون فقط عکس خودشو دید بابام خیلی ناراحت میشه بفهمه یا به گوشش بخوره اگه کسی عکسو ببینه به روش بیاره چی 

بعدشم من اعصابم بهم ریخته کسی این عکسو ببینه راجب بابام چی فکر کنه این نباید به این قضیه فکر میکرد ؟!

آره تو واتساپ چجوری اینکار کنم؟! بقیه رو پنهان کنم

تو تنظیمات هستش گوشیتو فارسی کن راحت پیداش میکنی 

لطفا یه صلوات برای حل مشکلاتم بفرست آجی بگو منم واست صلوات بفرستم ایشالا مشکلات هممون حل شه ب واسطه دعا برای همدیگه❤
اخه خواهرت نمیگه ممکنه مسخره کنن دیگران چه بی مغز خواهرت

دقیقا دارم برای همین حرص میخورم 

تازه این یه نمونه از حرکاتشه واقعا باید چجوری با اینجور افراد بر خورد کرد؟

تازه بزرگتر از منه