2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 43 پست
خواهش میکنم عزیزم توم دعام کن زایمان راحتی داشته باشم من خیلی ترسو شدم ماه اخری🤦‍♀️

قربونت برم عزیز دلم نترس چیزی. نیست  میبینی  دستت هست سالمه همه دردا یادت میره  گلم انشالله زایمان راحتی داشته باشی 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
قربونت برم عزیز دلم نترس چیزی. نیست  میبینی  دستت هست سالمه همه دردا یادت میره  گلم ا ...

انشالله

این فسقلی هر بار باعث درد میشه من سکته میکنم حس میکنم فعلا زوده بخواد بیاد

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم...درکت میکنم من ماه اخر بارداریم هفته ای چند بار از ترس میرفتم بیمارستان دکترمو کلافه کرده بود ...

خیالم راخت شد هر بار دردم میاد میترسم بموقع نرسم بیمارستان یا ....

ترسش خیلی بیشتره

انشالله این فسقلی هر بار باعث درد میشه من سکته میکنم حس میکنم فعلا زوده بخواد بیاد

نه وقتشه  دیگه  میخواد مامانشو ببینه خودتم هی باشیافت میکشیش بالا طفلی دیگ شیاف نذار  

عزیزم از شروع درد اصلی تا زایمان چند ساعت طول میکشه دردشم انقدر زیاد هست که خودت بدون شک میفهمی وقت زایمانه پس نگران نباش که دیر برسی...امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی

نه وقتشه  دیگه  میخواد مامانشو ببینه خودتم هی باشیافت میکشیش بالا طفلی دیگ شیاف نذار   ...

بار اول همینه

نا بلدم😅

شیاف باعث زایمان سخت نمیشه مثلا دهانه رحممو ببنده؟سخت باز بشه

عزیزم از شروع درد اصلی تا زایمان چند ساعت طول میکشه دردشم انقدر زیاد هست که خودت بدون شک میفهمی وقت ...

ممنون عزیزم خدا خیرت بده وقت گذاشتی

بار اول همینه نا بلدم😅 شیاف باعث زایمان سخت نمیشه مثلا دهانه رحممو ببنده؟سخت باز بشه

آره دهانه رحم میبنده ولی سخت نمیکنه اگه وقتشه خودش  میاد به این دنیا نگران چیزی نباش

آره دهانه رحم میبنده ولی سخت نمیکنه اگه وقتشه خودش  میاد به این دنیا نگران چیزی نباش

مرسی عزیزم

خدا نی نیتو حفظ کنه

پس دیگه نمیزارم انقد بده تا درد میاد میترسم شوهرمم نیست میترسم دیر برسم بیمارستان بیشترین ترسم همینه

مرسی عزیزم خدا نی نیتو حفظ کنه پس دیگه نمیزارم انقد بده تا درد میاد میترسم شوهرمم نیست میترسم دیر ...

خواهش گلم نه نترس زایمان هم با یک یا دوساعته. نیست من سر بچه‌ام 6 ساعت درد کشیدم   ولی سخت نیست   نترس گلم

خواهش گلم نه نترس زایمان هم با یک یا دوساعته. نیست من سر بچه‌ام 6 ساعت درد کشیدم   ولی سخت ...

مرسی عزیزم از خدا هر چی میخوای بهت بده با حوصله جوابمو دادی

من خواهر ندارم ازش بپرسم با مامانم روم نمیشه

مرسی عزیزم از خدا هر چی میخوای بهت بده با حوصله جوابمو دادی من خواهر ندارم ازش بپرسم با مامانم روم ...

خواهش گلم خواهری بخدا عزیزم