2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا افسانه داره انتقام میگیره واقعا    

فک میکنه مالک باعث آتشسوزی وازبین رفتن خانوادش شده

ازمرضیه ام که کلابدش میومد بخاطر ازدواج بامالک

میشه واسه بهم رسیدنمون وخوشبختیمون یه صلوات مهمونم کنی؟😍😘
فصل دورو ندیدی

دیدم

ولی مالک کاری نکرد که

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
چرا افسانه داره انتقام میگیره واقعا    

چون فک میکنه مرگ شوهرشو پسرش تقصیر مالکه،  مالکم ک افسانرو اول میخاست،  بعدش الان نمیدونه امیر که پیش مالکه پسر خود افسانس 

هنو تو کف دلدادگانین😐

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
اقا چجوریه مالکو افسانه و مرضیه همدیگرو نشناختن😐😐

ما با داییم 7 ساله ارتباطمون قطعه تازگیا منو دید نشناخت‌. این که دیگه بیست ساله

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
دیدم ولی مالک کاری نکرد که

والللا.

شوهر خودش زد خانواده ی مالک رو کلا کن فیکون داره حالا داره از اون بیچاره انتقام میگیره.

اون برخوردش  با مرضیه بعد از اینکه مالک رو دستگیر کردن مسخره بود.

خوب تقصیر اون بیچاره چی بود.

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله    
من قبلا ندیدم

آره برا اونایی که اولین باره میبینن جذابه

ولی آی فیلمو تماشا تا حالا دوسه دفعه هر کدوم پخشش کردن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
اولا چون جراحی پلاستیک کرده نشناختنش  دوما اسمش عوض کرده و خیلی پولدار شده  کی فکرش میکن ...

از همه مهمتر پروانه ۳۰ سال پیش مرده

چشمای منم آبیه متمایل به قهوه ایه،ولی دیگه خیلی متمایله